Merak Edilen Dizi Neden Yayınlanmadı? - Son Dakika
Magazin

Merak Edilen Dizi Neden Yayınlanmadı?

Merak Edilen Dizi Neden Yayınlanmadı?

TRT 1'in yeni dizisi 'Beni Böyle Sev'in yayınlanmama nedeni belli oldu.

05.02.2013 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1'in yeni dizilerinden 'Beni Böyle Sev'in 4 Şubat Pazartesi günü yayınlanacağı daha önceden açıklanmıştı. Fakat dizi açıklanan saatinde yayınlanmadı.

Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Güven Kıraç, Lale Mansur, Altan Gördüm ve Erdem Akakçe gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Beni Böyle Sev dizisi son anda TRT 1'in yayın akışından çıkartıldı. Dizinin stok bölümü olmadığı ve gelecek haftalarda yaşanabilecek bir aksilik durumunda yeni bölüm girilememe tehlikesi üzerine önümüzdeki hafta yayınlanmasına karar verildi.

ADINI GENCEBAY'IN ŞARKISINDAN ALDI

Adını Orhan Gencebay'ın aynı adlı şarkısından alan "Beni Böyle Sev, ekran yolculuğuna bu akşam başlayacak. Alper Saldıran (Ömer), Zeynep Çamcı (Ayşem), Güven Kıraç (Nail), Lale Mansur (Nadide), Altan Gördüm (Reha), Erdem Akakçe (Haluk), Didem İnselel (İnci), Atılgan Gümüş (Kerem) ve Burcu Biricik'i (Seda) bir araya getiren dizide; üniversitede okuyan gençlerin yaşadıkları, zengin çocuk, fakir kız hikayesi ekseninde ekrana taşınacak.

Ömer Karatepe, zengin bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen mütevazı bir çocuktur. Fotoğraf tutkunu ve iyi mimar olma hevesindedir.

Ayşem, Trabzon'dan İstanbul'a okumaya gelen, deli dolu, yaşam enerjisi yüksek bir kızdır. Memleketinde köftecilik yapan babası Nail'den ilk kez ayrılmıştır. Ayşem, İstanbul'da amcası İlyas'ın yanında yaşarken yengesinin kendisini istemediğini öğrenince evden ayrılır. Babasına yaşadığı hiçbir sıkıntıyı belli etmeden karşısına çıkan zorluklarla bir şekilde mücadele etmektedir. Ömer'le yolları da bu zor zamanlarında kesişir...

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Merak Edilen Dizi Neden Yayınlanmadı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement