Mehmet Akif Ersoy Coşkuyla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Akif Ersoy Coşkuyla Anıldı

Mehmet Akif Ersoy Coşkuyla Anıldı

İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans salonunda yapıldı.

13.03.2014 12:19

İstiklal Marşı'nın kabulünün 93. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans salonunda yapıldı.

Anma programına Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Balçova Kaymakamı Ahmet Beyoğlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığını temsilen Piyade Albay Ertan İlbeyli, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Süleyman Yetişken, Balçova Belediyesi Kültür Müdürü Tuğrul Keskin ile il ve ilçe daire müdürleri, ilkokul, ortaokul ve lise yönetici, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Anma programının açılış konuşmasını yapan Balçova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ferda Sarıyer İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve milli mücadeleye katkılarını içeren bir konuşma yaptı.

Balçova Anadolu Lisesi öğrencilerinin canlandırdıkları "Bastığın Yerleri Toprak Diyerek Geçme" adlı tiyatro gösterisi de izleyicilerden tam not aldı. Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce lise öğrencileri arasında düzenlenen "Hürriyet ve istiklal aşkı bu milletin ruhudur" konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Balçova Anadolu Lisesi öğrencisi Yağmur Asuhan Gençer'e İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, ikinci olan Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Dilan Tavşan'a Balçova Kaymakamı Ahmet Beyoğlu ve üçüncü olan Ahmet Hakkı Balcıoğlu Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Azize Ayşegül Yakın'a Ege Ordusu ve Garnizon Komutanlığı adına Piyade Albay Ertan İlbeyli tarafından plaketleri verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Akif Ersoy Coşkuyla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement