CHP'li Vekilin Dövizine Kızan AK Partili Kadın Vekil Kürsüye Yürüdü - Son Dakika
Güncel

CHP'li Vekilin Dövizine Kızan AK Partili Kadın Vekil Kürsüye Yürüdü

CHP'li Ali Özgündüz'ün 17 Aralık ile ilgili kürsüye astığı pankartı görüp sinirlenen AK Partili Gökçen Enç kürsüye yürüdü. Meclis'te ortalık bir anda karıştı.

17.12.2014 17:01  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, kürsüye '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası olsun' yazan döviz asmak isteyince AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz müdahale etti. Pankarta sinirlenen AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, hızla kürsüye yürüdü ve bu dövizi kaldırmak istedi.

NELER OLDU?

TBMM Genel Kurulu'nda 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı 6. tur görüşmelerinde partisi adına söz alarak kürsüye çıkan CHP'li Ali Özgündüz, kürsüye üzerinde "17-25 Aralık Haftası Yolsuzlukla ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun" yazılı pankartı asmak isteyince ortalık karıştı.

AK PARTİLİ ERDİNÇ MHP'LİLERİN PANKARTINI YIRTTI

Ali Özgündüz'e ilk müdahaleyi AK Parti Meclis İdare Amiri Ömer Faruk Öz yaparken, kürsüde yaşanan tartışmaya CHP'li ve AK Partili milletvekilleri de katıldı. AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, MHP'li milletvekillerinin daha önceden kürsüye astığı pankartı alarak yırttı.

Kürsüde AK Partili ve CHP'li milletvekilleri arasında yaşanan tartışma sonrasında AK Partili Şükrü Erdinç, MHP sıralarına yürürken diğer milletvekilleri tarafından önlendi. Oturuma ara verildi.

MÜDAHALE EDEN ÖZ'E TEPKİ

Birleşimin tekrar açılmasının ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz tekrar davet edildi. Özgündüz, Öz'e tepki göstererek, "Kürsüye yaklaşılmayacağını bilmeyen ve idare amiri olan arkadaşın uyarılması lazım"dedi.

KADIN VEKİL KÜRSÜYE YÜRÜDÜ

Özgündüz, aynı dövizi tekrar kürsüye astı. Bu sırada AK Parti grubunun ön sırasında oturan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, hızla kürsüye yürüdü ve bu dövizi kaldırmak istedi. Yaşanan sözlü tartışma, araya giren AK Parti ve CHP'li milletvekillerinin araya girmesiyle sona erdi. Özgündüz, dövizi kürsüye asarak konuşmasını sürdürdü.


CHP\'li Vekilin Dövizine Kızan AK Partili Kadın Vekil Kürsüye Yürüdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Vekilin Dövizine Kızan AK Partili Kadın Vekil Kürsüye Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • alevi: Akpliler hesap verecek, butun bu akpliler yargiilanacak ve demir parmakliklar ardindan kalacaklar. . . . 16 2 Yanıtla
  • PARTİLİ DEĞİLİM: CHP. ŞARLATANLIK MHP. DE BUNA AYAK UYDURUYOR 3 14 Yanıtla
  • Sbh : Kardeşim hırsızlık yapmak suç değil( "Hırsız var" demek şuç öyle mii!! 14 2 Yanıtla
  • hüseyin: yüzsuz bunlar caliyor soyuyollar utanmada karşi koyuyorlar anlayanaa 11 2 Yanıtla
  • h.beylerbeyi: chp demek komedi, güldürü, dramatik, kokuşmuş siyaset, hak etmeden maaş alan, sokağı birbirine katan, kamu malına zarar veren , nerde catışma sokak eylemi varsa orda başı ceken, halkla cumhuriyetcilikle ilgisi olmayan , vatana zarar vermek icin elinden geleni yapan, kışkırtıcı, dünyanı gelişmesinden birhaber, Türküye cumhuriyetinin kalkınmasına engel olan, kendi ülkesini başka ülkelere şikayaet eden bir parti değil particik olabilir . 3 10 Yanıtla
  • sağduyu: anlamıyorum hırsız değilseniz niye üstünüze alıyorsunuzki 8 3 Yanıtla
  • KALPSİZ KURT: BUNLARDA 14 BİN TL ALAN VEKİLLER MAAŞLARI YETMİYORMUŞ 9 0 Yanıtla
  • adil: bu hareket sizin bi yalanın arkasına dolanmaktan başka bişey ifade etmiyor. . . arkasına sıgındınız yalan yüzünüze gözünüze bulaşacak diye ödünüz kopuyor, , oda olacak her gün biraz daha aydınlanıyor o karanlık yüzünüz. . . 5 3 Yanıtla
  • bfy: Niye gocunuyorsunuz gerçekten de yaşanmış bu yolsuzluk olayları 4 0 Yanıtla
  • yakup: bu milet utansın hırsıza oy veren ler 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement