MATSO ile CLK Akdeniz Elektrik Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika
Yerel

MATSO ile CLK Akdeniz Elektrik Arasında Protokol İmzalandı

MATSO ile CLK Akdeniz Elektrik Arasında Protokol İmzalandı

MATSO, üyelerinin daha avantajlı elektrik kullanması amacıyla CLK Akdeniz Elektrik ile indirimli satış protokolü imzaladı.

15.12.2014 15:49  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Ticaret Sanayi Odası (MATSO) ile CLK Akdeniz Elektrik arasında indirimli elektrik satış protokolü imzalandı.

MATSO binasında MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve CLK Akdeniz Elektrik Perakende AŞ Genel Müdürü Halit Bakal arasında imzalanan protokolden, MATSO üyeleri faydalanacak.

Bakal, imzalanan protokolle MATSO üyelerine, normal indirim oranlarının üzerinde özel bir indirim yapacaklarını söyledi.

MATSO üyeleri faaliyet belgesi ya da MATSO üyesi olduğunu belirten bir evrakla CLK Akdeniz Elektrik'e başvurulması halinde indirimli elektrik satışından yararlanabileceğini bildiren Bakal, "EPDK tarafından onaylanan ulusal tarife tablosundaki Elektrik Birim Fiyatına baz teşkil eden dağıtım sistemi kullanıcıları, tek zamanlı ticarethane-mesken ve sanayi tarifesinden elektrik kullanan aboneler için bu indirim geçerli olacaktır" dedi.

Bakal, ayrıca MATSO üyelerini müşteri hizmet merkezinde beklememeleri için özel müşteri temsilcisi görevlendirdiklerini ifade etti.

Boztaş ise protokol ile oda üyelerine ciddi indirim uygulanacağını belirterek, üyelerin bu hakkı kullanmalarının yararlarına olacağını söyledi.

Boztaş, "CLK Akdeniz Elektrik hizmet merkezinde üyelerimizin işlemlerini yapan bir müşteri temsilcisi olacak. CLK'ya üyelerimize böyle bir imkanı sağladığı için teşekkür ederim. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Boztaş ile Bakal tarafından protokol imzalandı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MATSO ile CLK Akdeniz Elektrik Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement