Matso'dan Kuyumculara Satış Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Matso'dan Kuyumculara Satış Eğitimi

Matso\'dan Kuyumculara Satış Eğitimi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından kuyumculara yönelik "Birinci Tip Satış Eğitimi" düzenlendi.

17.12.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından kuyumculara yönelik "Birinci Tip Satış Eğitimi" düzenlendi.

MATSO binasında gerçekleşen ve toplam 16 saat süren ve eğitmen Eser Kurt tarafından verilen eğitim sonunda katılımcılara HRD Antwerp/ İstanbul onaylı sertifika verileceği belirtildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Ergen, eğitimlerde üyelerin bilgilerini güncelleyerek, ileri satış teknikleri ve pırlanta sunumu ile ilgili bilgiler öğrendiklerini söyledi. Eğitim sonunda satış danışmanlarının işlerinde daha başarılı olabileceğini vurgulayan Ergen, "Verilen eğitimle satış danışmanları, satış teknikleri, pırlanta sunumu ve müşteriye nasıl davranması gerektiği konusunda daha donanımlı hale geldi" dedi.

MATSO Meclis Üyesi Ali Karaarslan da eğitim sonunda verilecek olan sertifikanın dünyanın her yerinde geçerli olduğunun altını çizerek, bu tür sertifikaların bilgi güncelleme ve satışlarda gösterilen başarının yanı sıra Avrupalı turistler tarafından da önemsendiğini söyledi. Sertifikanın özellikle turizm bölgesinde bulunanlar için daha da önemli hale geldiğini kaydeden Karaarslan, oda tarafından düzenlenen eğitimlere daha fazla üyenin katılımını beklediklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso'dan Kuyumculara Satış Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement