Manisa Emniyetinden 169. Yıl Dönümü Resepsiyonu - Son Dakika
Yerel

Manisa Emniyetinden 169. Yıl Dönümü Resepsiyonu

Manisa Emniyetinden 169. Yıl Dönümü Resepsiyonu

Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Manisa İl Emniyet Müdürlüğü resepsiyon düzenledi.

11.04.2014 16:16  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa İl Emniyet Müdürlüğü resepsiyon düzenledi.

Manisa Anemon Otel'de gerçekleştirilen resepsiyonda İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya eşi ile birlikte konukları kapıda karşıladı. Resepsiyona Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, Adalet Komisyonu Başkanı Onur Çoğan, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Pakdemirli, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, daire müdürleri, emniyet personeli ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Kokteylde konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Alkaya, "Türk Polisi demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Manisa Polisi olarak vatandaşlarımıza götürdüğümüz hizmetleri sürekli geliştirerek daha kaliteli hale getirmek, hizmetlerimizin daha kısa sürede vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlamak ana hedeflerimiz arasındadır. Huzurlu ve güvenli bir Manisa için, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması, çeşitli projeler üreterek ve planlı çalışmalar yaparak dün olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkla etkin mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Vali Abdurrahman Savaş ise, "Polis Teşkilatı 169 yıldır toplumun hizmetinde çok önemli bir işlevi yerine getiriyor. Devlet otoritesinin, kamu düzeninin, asayişin ve huzurun sağlanmasında en önemli devlet kurumlarının başında kolluk teşkilatı olarak Emniyet ve Jandarma geliyor. Kolluk birimlerimiz kanunlarla tanımlanmış görevini ne kadar iyi yaparlarsa biz de toplum içerisinde can ve mal güvenliği o derece sağlanmış, kendisini özgür hisseden, haklarından doyasıya yararlanan bireyler olarak toplumda yaşamaya devam edeceğiz. Ben fedakarlıkla görevini yapan tüm Emniyet Teşkilatımızın mensuplarının yıldönümünü kutluyorum" diye konuştu.

Resepsiyonda 169. Yıl kutlama pastası da kesildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Emniyetinden 169. Yıl Dönümü Resepsiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement