Manisa'da "Uyuşturucuya Hayır" Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Manisa'da "Uyuşturucuya Hayır" Yürüyüşü

Manisa'da "Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık Her Türlü Bağımlılık Yapıcı Maddelerden Uzak Dur" projesi kapsamında gençler yürüyüş yaptı.

11.05.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da "Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık Her Türlü Bağımlılık Yapıcı Maddelerden Uzak Dur" projesi kapsamında gençler yürüyüş yaptı.

Gençliğine ve Geleceğine Sahip Çık Her Türlü Bağımlılık Yapıcı Maddelerden Uzak Dur" projesi kapsamında madde bağımlılığına dur diyen gençler, yürüyüş yaparak, Manolya Meydanı'nda halk oyunu oynadı.

Yunusemre Kaymakamlığı, Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen projenin kapanış etkinliğinde, gençler Cumhuriyet Meydanı'ndan Manolya Meydanı'na kadar yürüyüş yaptı, halk oyunları gösterileri sergiledi.

Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Uzman Doktor Ümit Atman, yaptığı konuşmada sentetik uyuşturucuların gündeme gelmesiyle bu projeyi gündeme getirdiklerini, özellikle uyuşturucuda hedef grubunda görülen gençlere farkındalık eğitimi verdiklerini, resim, müzik, halk oyunu gibi rehabilitasyon çalışmalarına yönlendirdiklerini kaydetti.

Projeye 267 genci dahil ettiklerini anlatan Atman, projenin önümüzdeki dönem de devam edeceğini bildirdi.

Etkinliğe İl Halk Sağlığı Müdürü Metin Kaplan, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve gençler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da 'Uyuşturucuya Hayır' Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement