Manisa Bayırbucak Türkmenlerine 14 Tır Dolusu Yardım - Son Dakika
Güncel

Manisa Bayırbucak Türkmenlerine 14 Tır Dolusu Yardım

Manisa Bayırbucak Türkmenlerine 14 Tır Dolusu Yardım

Bayırbucak Türkmenlerine 14 TIR dolusu yardım Manisa'nın Yunusemre Belediyesi öncülüğünde toplanan, yiyecek ve gıda müddelerinden oluşan 14 TIR dolusu yardım malzemesi, uğurlama töreniyle Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

28.01.2016 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayırbucak Türkmenlerine 14 TIR dolusu yardım

Manisa'nın Yunusemre Belediyesi öncülüğünde toplanan, yiyecek ve gıda müddelerinden oluşan 14 TIR dolusu yardım malzemesi, uğurlama töreniyle Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

Manisa Yunusemre Belediyesi öncülüğünde, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Manisa İl Temsilciliği ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Manisa Şubesi, zor şartlarda yaşayan Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı. Kampanyada yiyecek ve giyeceklerden oluşan 14 TIR dolusu yardım toplandı. Toplanan malzemeler için Yunusemre'nin Mesir Camii önünde uğurlama töreni düzenlendi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, İHH İnsani Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Necmettin Okumuş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş törene katıldı.

AK PARTİLİ BAŞKANDAN SERT KONUŞMA

Törende konuşma yapan AK Partili Yunusemre Belediyesi Başkanı Mehmet Çerçi, " İran'ın liderleri, o Hizbullah'ın liderleri birer katildir. Kadınları, çocukları, masumları, ülkeleri talan edenler, katliam yapanlar bizim hukukumuzda da meri hukukta da, evrensel hukukta da katildirler. Buradan ilan ediyorum. Putin sen bir katilsin. İran'ın liderleri siz bir katilsiniz. Hizbullah'ın liderleri siz bir katilsiniz ve Esed, siz katilsiniz. Katilin bu dünyada da öbür dünyada da hukuku bellidir. Biz bugün burada özellikle o masum insanlara bir el uzatalım dedik. Yunusemre olarak Memur-Sen ve İHH ile beraber herkes bir el uzattı. Bugün buradan 14 TIR dolusu yardım malzemesini Bayırbucak Türkmenleri'ne gönderiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından 14 TIR dolusu yardım, dualar eşliğinde uğurlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Bayırbucak Türkmenlerine 14 Tır Dolusu Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement