Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Husrev Baş Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Husrev Baş Göreve Başladı

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Husrev Baş Göreve Başladı

Vergicilikte gönüllü uyumun önemine dikkat çeken Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Baş, "Gönüllü uyumu vatandaşlarımızla birlikte güzel seviyede tutacağımızı umuyorum." dedi.

26.08.2014 18:43  Güncelleme: 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vergicilikte gönüllü uyumun önemine dikkat çeken Vergi Dairesi Müdürü Baş, "İnşallah gönüllü uyumu da vatandaşlarımızla da birlikte en güzel seviyede tutacağımızı umuyorum" dedi.

Mustafa Çoban'ın Denizli Vergi Dairesi'ne atanmasıyla boşalan ve 1 yıldır Müdür Yardımcısı Ali Yalçın tarafından vekalet edilen Manavgat Vergi Dairesi Müdürlüğü görevine atanan Husrev Baş göreve başladı. Vergicilikte gönüllü uyumunun çok önemli olduğunu belirten Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Husrev Baş:

"Manavgat halkı ile vergi mükellefleri ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışarak vatanımıza, milletimize vergi açısından en güzel hizmeti sağlamayı düşünüyoruz. İnşallah gönüllü uyumu da vatandaşlarımızla da birlikte en güzel seviyede tutacağımızı umuyorum. Gönüllü uyum olmadan cebren ve zoraki yapılan işlemler daha zor ve daha maliyetli. Dolayısıyla Manavgat halkı ile iyi bir süreç yaşayacağımıza inanıyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Husrev Baş Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement