Manavgat'ta Emniyet Personeline Öfke Kontrolü Semineri - Son Dakika
Yerel

Manavgat'ta Emniyet Personeline Öfke Kontrolü Semineri

Manavgat\'ta Emniyet Personeline Öfke Kontrolü Semineri

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personele yönelik "Öfke Kontrolü" konulu seminer verildi.

22.07.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personele yönelik "Öfke Kontrolü" konulu seminer verildi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Öfke Kontrol Uzmanı Psikolog Gülcan Gündüz, emniyet mensuplarına öfkenin kontrol edilebilir bir duygu olduğunu anlatmaya çalıştığını belirterek, "Hepimiz insanız. Mesleklerimiz bizim kıyafetimizdir. O kıyafetin altında insanlar durur. Önemli olan insanın kendi duygularının farkında olması, bu duyguları davranışlarına dökerken bunu kontrol edebiliyor olması" dedi.Emniyet grubunun stresli bir meslek olduğunu ifade eden Gündüz, o nedenle öfke kontrolü konusunda biraz daha bilinçli olunması gerektiğini söyledi.

İlçede değişik meslek gruplarına seminerler verdiğini de sözlerine ekleyen Gündüz, "Bu eğitimlerin yansıması şu şekilde oluyor. Başta insanın kendi sağlığına faydası oluyor. Biz hiç kimseye şöyle davran demeyi öğretemeyiz. İnsan değişmek istemediği müddetçe değişmez. Ne zaman ki kendisi değişmeye karar verirse o zaman değişir. Bir gün kendisini değiştirmeye karar verirse şimdi seminerlerden bilgiler almış oldu. Ben onu sağlamaya çalıştım" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'ta Emniyet Personeline Öfke Kontrolü Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement