Manavgat'ta Bin Adet Cibinlik Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta Bin Adet Cibinlik Dağıtıldı

Manavgat\'ta Bin Adet Cibinlik Dağıtıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediye, sivrisinek sorunu nedeniyle bin adet cibinlik dağıttı.

29.07.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediye, sivrisinek sorunu nedeniyle bin adet cibinlik dağıttı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçedeki sivrisinek sorunu nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan çadırda vatandaşlara cibinlik dağıttı. Başkan Sözen, Büyükşehir Yasasının aksaklıklarla dolu bir yasa olduğunu, bu aksaklıkların giderilmesi için defalarca çağrı yaptıklarını söyledi. İlçenin yetersiz ilaçlandığını savunan Sözen, "Son aylarda bölgemizde yaşanan yoğun sivrisinek sorununa bir nebze olsun çözüm üretmek amacıyla, Manavgat Belediyesi olarak vatandaşlarımıza cibinlik dağıtımı yapıyoruz" dedi.

Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelerde altyapının yanı sıra sinekle mücadele çalışmasının da Büyükşehir Belediyesi'ne geçtiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi'nin elinde sinekle mücadele edebilecek profesyonel ekiplerinin olduğunu, yaşanan sinek sorunundan sadece bölge halkının değil, turistlerin de rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

Sözen, "Manavgat'ta yaşayan herkes gibi ben de sinekten muzdarip durumdayım. Vatandaşlarımız bu konuda sık sık sorunlarını bize taşıyor. Ramazanda gıda paketi dağıttığımızı, kış başlangıcında odun-kömür dağıttığımızı belirterek sinekten korunmak amacıyla cibinlik dağıtmamızı talep ettiler. Halkımızdan gelen talep doğrultusunda halkımızın bu sorununu giderebilmek amacıyla cibinlik dağıtma kararı aldık. İlk etapta bin cibinlik dağıtacağız. Halkımızda gelen talep doğrultusunda dağıtmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta Bin Adet Cibinlik Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement