Mamak Belediyesi'nden Vergi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Mamak Belediyesi'nden Vergi Uyarısı

Mamak Belediyesi\'nden Vergi Uyarısı

Mamak Belediyesi emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2014 yılına ait ilk taksiti için ödeme uyarısında bulundu.

14.05.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2014 yılına ait ilk taksiti için ödeme uyarısında bulundu.

İlk taksit ödemelerinde vatandaşların herhangi bir cezai işlemle karşı karşıya kalmamaları için Mamak Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğüne bağlı vezneler 31 Mayıs Cumartesi tarihine kadar haftanın yedi günü çalışacak. Mükellefler ödemelerini belediye binasında, Mamak Kültür Merkezi'nde, Kutludüğün ve Lalahan'da bulunan veznelerden gerçekleştirebilecek. Mükellefler ayrıca www.mamak.bel.tr adresinden de zahmetsizce vergi ödemelerini yapabilecekler.

Emlak, ilan, reklam ve çevre temizlik vergileri için son günün 31 Mayıs olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Vatandaşlarımızın herhangi bir cezai işlemle ve yoğunlukla karşılaşmasını istemiyoruz. Bu nedenle Mali İşler Müdürlüğü'ne bağlı vezneler ay sonuna kadar haftanın 7 günü açık" dedi.

Belediye, online ödeme kolaylığının yanında mükelleflere kredi kartıyla ve posta çeki hesabıyla ödeme imkanı sunuyor. Emlak vergisi ödemelerini 210374 numaralı posta çeki numarasından, işyerlerine ait çevre ve temizlik vergisi ödemelerini de 526891 numaralı posta çeki numarasından gerçekleştirebiliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Belediyesi'nden Vergi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement