Lenovo, Google Glass'a Öyle Bir Rakip Hazırlıyor Ki!.. - Son Dakika
Teknoloji

Lenovo, Google Glass'a Öyle Bir Rakip Hazırlıyor Ki!..

Lenovo, Google Glass\'a Öyle Bir Rakip Hazırlıyor Ki!..

Giyilebilir teknoloji pazarında dengeleri değiştirecek yeni bir cihaz daha tanıtıldı!

28.07.2014 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giyilebilir teknoloji pazarında dengeleri değiştirecek yeni bir cihaz daha tanıtıldı! Google'ın akıllı gözlüğüne en büyük rakip, Lenovo'dan geldi!

Akıllı telefonlar, akıllı televizyonlar derken saatlere, bilekliklere ve yüzüklere kadar küçültülen giyilebilir teknoloji pazarına yeni bir ürün daha dahil oldu. Geçtiğimiz yıllarda ilk kez Google tarafından geliştirilen ve kısa zaman önce satışa sunulan Google Glass'ın tahtını sallayacak bir ürün de Lenovo'dan geldi.

Mobil işletim sistemleri olarak henüz, iOS ve Android ile tam uyumluluk sağlayan ve saymakla bitmez özellikleriyle teknoloji severleri heyecanlandırmayı başaran Google Glass, şimdi de Lenovo'nun C1'iyle karşı karşıya. Google'ın giyilebilir akıllısından daha uygun fiyatlı ve farklı olarak da entegre edilmiş bataryası bulunmayan C1, büyük sürprizlere hazır olun çağrılarını şimdiden yaymaya başladı.

Bataryası, kolye gibi boyna asılabilecek akıllı saat modelinin bu farklı tasarımı kullanıcının kulaklarına yaptığı ağırlık basıncını en aza indirerek normal bir gözlük gibi takabilmesini sağlamak. Ekim ayında resmen tanıtılması beklenen C1'in etiket fiyatı 350 Dolar civarında olabilir.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Lenovo, Google Glass'a Öyle Bir Rakip Hazırlıyor Ki!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement