Kto Karatay Üniversitesi'nden Mobil Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kto Karatay Üniversitesi'nden Mobil Fotoğraf Sergisi

Kto Karatay Üniversitesi\'nden Mobil Fotoğraf Sergisi

KTO Karatay Üniversitesi 1. Mobil Fotoğraf günleri kapsamında çekilen “Selçuklu Eserleri” konulu fotoğrafları bir alışveriş merkezinde sergiliyor.

08.07.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KTO Karatay Üniversitesi 1. Mobil Fotoğraf günleri kapsamında çekilen "Selçuklu Eserleri" konulu fotoğrafları bir alışveriş merkezinde sergiliyor.

Günümüzde fotoğraf makinelerinin yerini cep telefonu ve mobil cihazların almasıyla mobil fotoğrafçılık hızla yayılıyor. Dünyada yeni trend olarak ortaya çıkan mobil fotoğrafçılık akımında, akıllı telefonlar ve bunlarla ilişkili aplikasyonlar tarafından üretilen fotoğraflar kullanılıyor ve bu fotoğraflar sosyal medyadan reklam fotoğrafçılığına, gezi fotoğrafçılığından basın fotoğrafçılığına kadar pek çok alanda kullanım alanı buluyor. Sosyal medyanın da gün geçtikçe gelişmesi fotoğraf tutkunlarını mobil fotoğrafçılığa yönlendiriyor.

Mobil fotoğrafçılığın Türkiye'deki önemli isimlerinden fotoğraf sanatçıları Engin Güneysu ve Cem Aydın tarafından yapılan workshop sonucunda KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerinin Selçuklu temalı çalışmalarından oluşan #karatayuni1251 isimli mobil fotoğraf sergisi Real AVM'de fotoğraf tutkunlarını bekliyor. Alışveriş merkezinde sergilenen fotoğraflar 14 Temmuz'a kadar gezilebilecek. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kto Karatay Üniversitesi'nden Mobil Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement