Konak Belediyespor'a Başkan Nasihatı - Son Dakika
Güncel

Konak Belediyespor'a Başkan Nasihatı

Konak Belediyespor\'a Başkan Nasihatı

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Dünya Kupası eleme maçlarında mücadele edecek Kadın A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağrılan Konak Belediyesporlu 9 futbolcuyu, makamında başarı diledi.

09.09.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Dünya Kupası eleme maçlarında mücadele edecek Kadın A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağrılan Konak Belediyesporlu 9 futbolcuyu, makamında başarı diledi.

13 Eylül'de deplasmanda Ukrayna, 17 Eylül'de ise Bursa'da Belarus'la oynanacak müsabakalar için belirlenen 18 kişilik kadronun yarısını Konak Belediyesporlu futbolcuların oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Pekdaş, "Bu tablodan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Aday kadroda yer alan Esra Erol, Fatma Şahin, Yaşam Göksu, Arzu Karabulut, Didem Karagenç, Sibel Duman, Eylül Elgalp, Yağmur Uras ve Ceren Nurlu'ya hayatın sadece bir maçla sınırlı olmadığını söyleyen Pekdaş, şöyle devam etti:

"İnsanoğlu, yaşamı boyunca pek çok zorlu maça çıkıyor. Bizim için sonuçtan öte, sizin bireysel gelişiminiz önemli. Gittiğiniz ülkelerde tarihi ve külterel mekanları da gezin. Bunların hepsi size birşeyler katacaktır. Oralarda bizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konak Belediyespor'a Başkan Nasihatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement