Komek Yeni Eğitim Yılına Başladı - Son Dakika
Yerel

Komek Yeni Eğitim Yılına Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) yeni eğitim yılı açılışı gerçekleştirildi.

01.10.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) yeni eğitim yılı açılışı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Zindankale Süleyman Şah Konferans Salonu'nda düzenlenen açılışta yaptığı konuşmada, KOMEK'in sosyal belediyecilik alanında yapılan en önemli faaliyet konumunda olduğunu ve her geçen gün güçlendiğini söyledi.

KOMEK'te eğitimci ve idareci olarak görev yapanların adeta birer toplumsal önder vasfında olması gerektiğini belirten Akyürek, KOMEK ailesinin mevcudunun 300 bini geçtiğini, bu sayıyla da çok önemli bir şehir kültürü alt yapısı oluşturduğunu ifade etti.

Merkez ilçelerin dışında, Akşehir, Doğanhisar, Ilgın, Beyşehir, Bozkır, Seydişehir, Sarayönü, Kulu, Cihanbeyli, Çumra, Karapınar ve Ereğli ilçelerinde de kurs merkezleri bulunduğunu anlatan Akyürek, "İlçelerdeki merkezler yoğun ilgi gördü. Merkez dışındaki ilçelerde kurs kayıtları 4 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Gençlik Eğitim ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde yeni bir çalışma başlatacaklarına işaret eden Akyürek, Konya merkezde en az 100 okuma salonunda ilk ve orta öğretimden en az 100 bin öğrenci kaydını yapmayı düşündüklerini dile getirdi.

Açılışın ardından hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Komek Yeni Eğitim Yılına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement