Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

FATİH Projesi kapsamında Kırklareli'nde öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

22.05.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FATİH Projesi kapsamında Kırklareli'nde öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kırklareli TOBB Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törende, Vali Esengül Civelek, 3 bin 772 tableti  öğretmen ve öğrencilere teslim etti.

Civelek, burada yaptığı konuşmada, 2012 yılında uygulamaya başlanılan proje kapsamında Kırklareli'nde 6 bin 656 tablet bilgisayarın dağıtıldığı belirtti.

FATİH Projesi'nin gerçekleşmesini sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Bakanlar Kuruluna teşekkür eden Civelek, eğitim öğretim kalitesinin her geçen gün arttığını kaydetti.

TRAKYAKA Yönetim Kurulu Kırklareli'nde toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Mayıs ayı yönetim kurulu toplantısı Kırklareli'nde yapıldı.

Kırklareli Valiliği'nde düzenlenen toplantıda, gerçekleştirilmesi planlanan 'Kırklareli Fuar ve Kongre Merkezi' projesi, 2015 yılı gelir ve gider bütçesi revizyonu, 2015 Yılı teknik destek ve doğrudan faaliyet desteği programlarına çıkılmasına konuları görüşüldü.

Toplantıya, Kırklareli Valisi ve TRAKYAKA Yönetim Kurulu Başkanı Esengül Civelek, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement