Kılıçdaroğlu'ndan, Savcının Rehin Alınmasıyla İlgili Çok Ağır Sözler - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan, Savcının Rehin Alınmasıyla İlgili Çok Ağır Sözler

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcının rehin alınmasıyla ilgili, "Bir ülkenin Milli İstihbarat Teşkilatı, vazifesi olmayan işlerle uğraşırsa, Cumhuriyet'in savcılarının odası da davulla zurnayla basılır." dedi.

31.03.2015 16:27  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Berkin Elvan soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristlerce rehin alınmasına ilişkin değerlendirme yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu,

" * Savcının göz göre göre rehine alınmasını izleyen hükümet ve istihbarata sormak istiyorum; bayrak, flama, silah, plastik kelepçe gibi eylem araçları ile adliyeye nasıl girildi?

* Bu malzemelerin adliyeye sokulmasında yaşanan elektrik kesintisi etkili mi olmuştur? Yoksa elektrik bu iş için kasıtlı mı kesilmiştir?

* Adliye'nin var olan jeneratörü devredeyse, bu malzemelerin içeri sokulmasında kimler yardım etmiştir?

* Hükümetin kesinti sonrası 'Terör saldırısı olabilir' açıklaması, rehin alma olayında parmağı olduğunun göstergesi midir?

* Ülke güvenliğini ve bütünlüğünü sağlamak görev tanımınızda var mıdır?

* Bir ülkenin Milli İstihbarat Teşkilatı, vazifesi olmayan işlerle uğraşırsa, Cumhuriyet'in savcılarının odası da davulla zurnayla basılır" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu\'ndan, Savcının Rehin Alınmasıyla İlgili Çok Ağır Sözler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan, Savcının Rehin Alınmasıyla İlgili Çok Ağır Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (165)

  • hayrettin: bana halà Ekmek Almaya Gidiyordu demeyin !!! 149 194 Yanıtla
  • BLUETOOTH : Bu a ka pa zihniyetinden bir cacık olmaz zihniyet hep aynı. Kafanıza yemene atılan bombalar düşse yine CHP den bileceksiniz. Devletin savcısı kaçırılıyor terör örgütü yapıyor siz hala CHP zihniyeti diyorsunuz. Koruyamayan a ka pa suçlanan CHP. Valla seçim kuruluna gidelim sizin oyunuz çeyrek sayılsın ANCA o kadar ederiniz var 196 92 Yanıtla
  • Naim: Kim yaparsa yapsın ülkede huzurun sorumlusu iktidardır,bana sana 205 52 Yanıtla
  • KÜRDO: bu olaylardan sonra inadına AK PARTİ 47 176 Yanıtla
  • PERÇİN: YA KEMAL BEY BİRDE ŞU TERÖRİSTLERİ FAN SUÇLASANIZ. SEVİNÇİNDEN DAVULZURNA ÇALDIRACAN GİBİ. 64 105 Yanıtla
  • ali: Onlarin adamlari zaten ...hic teroristen bahsediyor mu..... 40 116 Yanıtla
  • hasan bakkal: ey kemal sen değilmiydi berkin öldükten sonra bu örgütü fış fışlayan :D gaza getiren şimdi de abuta kalktın ters döndün bozuk para gibisin :D bir tarafın yazı diğer tarafın turaa sana oy veren lerini çlerinde türk milletinden olan bireylere sesleniyorum ülkemin içerisinde cematt denilen bir örgüt var ve bu örgüt devletti yönlendirip kullanamadığı için dhkp-c tam destek verip eylemler düzenlemeye çalışıyor bunu göremeyen benim türk milletim hala chp diyor ey türk gençliği chp bu cemaatle bir yürüyor gözünüzü açın. . . . . 114 34 Yanıtla
  • Yvz: Bunlar sizin şakşakladıklarınız işte 50 94 Yanıtla
  • SONUMUZ: TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARIN FARKINDA DEĞİLMİYİZ SANIYORSUNUZ?TARİHE BAKIN. HEPSİDE YA KANLI BİR ŞEKİLDE YA ÖLDÜRÜLDÜ, YA DA SUSTURULDU. SULTAN ABDULAZİZ, SULTAN HAMİD, MENDERES, ÖZAL YÜZYILLARDIR SÜREGELEN FİTNELER KİMİN ELİ GÜÇLENİYOR. HEP İSRAİL DENEN DENSİZLER. BERKİN ELVAN DA-BURAK CAN DA BİRER KURBAN, SAHNENİN ARKASINDAKİ MENDEBURLAR'I İSE FİNAL'DA GÖRECEĞİZ. ALLAH SONUMUZU İYİ YAPSIN. 51 83 Yanıtla
  • Sırma: Kemal Kılıçdaroğlu kadar başınıza taş düşsün . Kalbi temiz vicdanlı bir insan 12 104 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement