Kılıçdaroğlu, İşçi ve Esnafın Sorunlarını Dinledi (3) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, İşçi ve Esnafın Sorunlarını Dinledi (3)

Kılıçdaroğlu, İşçi ve Esnafın Sorunlarını Dinledi (3)

Balıklıgöl'de 'HALKÇI İKTİDAR' DİLEĞİNİ TUTTU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentin simgesi olan Balıklıgöl'ü dolaştı.

07.02.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıklıgöl'de 'HALKÇI İKTİDAR' DİLEĞİNİ TUTTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentin simgesi olan Balıklıgöl'ü dolaştı. Hazreti İbrahim'in ateşe atılmasıyla oluştuğuna inanılan ve Balıklıgöl'deki balıklara yem atan Kılıçdaroğlu, 'dilek tuttunuz mu?' sorusuna; "Tabi ki tuttum. Halkçı bir iktidar" yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, Balıklıgöl'ün ardından Hazreti İbrahim'in doğduğuna inanılan mağarayı da dolaştı. Burada dua eden ve şifalı olduğuna inanılan sudan içen Kılıçdaroğlu, aynı mekanı ziyarete gelen vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Boynuna poşu takan ve kendisine ilgi gösterenler ile fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, bir esnafın ikram ettiği içli köftenin de tadına baktı.

HAKAN FİDAN'IN İSTİFASINA İLGİNÇ YORUM

Daha sonra yürüyerek tarihi Gümrük Hanı'na geçen Kılıçdaroğlu, burada çay içip vatandaşlarla sohbet etti. Kılıçdaroğlu burada gazetecilerin MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifasına ilişkin yönelttiği soruyu, "Tabi başbakanlık koltuğu boş olunca, böyle bir arayışa girildi. Öyle anlaşılıyor" dedi.

BU ÜLKEDE KAN DÖKÜLMESİNİ İSTEMİYORUZ

Kılıçdaroğlu, çözüm süreci ve seçim barajına ilişkin soruları ise şöyle yanıtladı:

"Bu ülkede kan dökülmesini istemiyorum. Sorunun çözüm yolunun demokrasi ve sandıktan geçtiğini biliyoruz. Kürt sorununun çözülmesinin birinci ve en önemli ayağı, yüzde 10 seçim barajının indirilmesidir. Yüzde 10 seçim barajını getirenler askerlerdir. Yani Kenan Evren ve arkadaşlarıdır. Darbe yasasıdır. Bu yasanın demokrasi çerçevesinde değiştirilmesi ve makul düzeye indirilmesi gerekir. CHP olarak yüzde 3-5 seviyelerine indirilmesi konusunda kanun tekliflerimiz vardır. Gerçekleştirilirse çok memnun oluruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, İşçi ve Esnafın Sorunlarını Dinledi (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement