Kılıçdaroğlu: İktidar Olsaydık Emekliler İlk ikramiyelerini Almış Olacaklardı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: İktidar Olsaydık Emekliler İlk ikramiyelerini Almış Olacaklardı

Kılıçdaroğlu: İktidar Olsaydık Emekliler İlk ikramiyelerini Almış Olacaklardı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de partisinin düzenlediği mitingde konuştu. Kılıçdaroğlu, "CHP iktidar olsaydı emekliler ilk ikramiyelerini almış olacaklardı" dedi.

03.10.2015 18:29  Güncelleme: 19:04

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de partisinin düzenlediği mitingte konuştu. Kılıçdaroğlu, "7 Haziran sonrası CHP iktidar olsaydı ilk 100 gün sözlerimiz vardı. Geçen Kurban Bayramı'nda emekliler ilk ikramiyelerini almış olacaklardı. Kavga, gözyaşı olmayacaktı." dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar bölümler

Sizden bir isteğim var, her yer anlatın; 7 Haziran'dan bu yana değişti? Niye seçime gidiyoruz? Ne oldu da seçime gidiyoruz? Ben emekliye Ramazan ve Kurban Bayramı'nda birer maaş ikramiye vereceğiz dediğim zaman bas bas bağırıyorlardı "Kaynağı nereden bulacaksınız?" diye. Peki şimdi seçime gidiyoruz, dünyanın masrafını yapıyoruz. Sen kaynağı nereden buldun?

"BU İKTİDAR BEREKETSİZ BİR İKTİDAR"

Mersin'e turizm yatırımları yapılacaktı, havaalanı yapılacaktı ne oldu? Bu iktidar bereketsiz bir iktidar, biz halkın cebini dolduracağız.

Gün artık A partisi, B partisi olma dönemini aşmıştır. Türkiye'nin sorunlarını hangi parti en iyi biliyor, dile getiriyor? Elinizi vicdanınıza koyun.

"7 HAZİRAN'DAN SONRA HUZUR NEDEN BOZULDU"

7 Haziran'dan sonra huzur neden bozuldu. Bu sorunun cevabını herkes biliyor.

"BÜTÜN GENÇLERİN OYUNU İSTİYORUZ"

Son bildirgemizi gençlere adadık, bu ülkenin nüfusunun yarısı genç. Sizin sorunlarınızı biliyorum, çözeceğiz sorunlarınızı. Bütün gençlerin oyunu istiyoruz, bütün gençlere haydi sandığa diyoruz.

Bizi dinleselerdi bu kadar işsizlik olmazdı, gençlerimiz işsiz kalmazdı. Bizi dinleselerdi dolar bu kadar yükselmezdi. İşsiz kardeşlerim, sandığa giderken kendi halinizi düşünün. Sizden toplanan her kuruş verginin hesabını size vermek bizim namusumuzdur.

"İKTİDAR OLSAYDIK GEÇEN KURBAN BAYRAMI'NDA EMEKLİLER İLK İKRAMİYELERİNİ ALMIŞ OLACAKLARDI"

7 Haziran sonrası CHP iktidar olsaydı ilk 100 gün sözlerimiz vardı. Geçen Kurban Bayramı'nda emekliler ilk ikramiyelerini almış olacaklardı. Kavga, gözyaşı olmayacaktı. Türkiye bölgesinin en güçlü ülkesi olacaktı.

CHP iktidarında taşeron işçilerinin tamamı kadrolu olacak. Önceliğimiz hep insan olacak.

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: İktidar Olsaydık Emekliler İlk ikramiyelerini Almış Olacaklardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • ERBAA: EYY ANADOLU HALKI SAKIN OLA ..HDP..YE OY VERME....HDP ..PKK YI DESTEKLİYOR ŞEHİTLER GELİYOR... ŞEHİT KANINI ELİNE BULAŞTIRMA GÜNAHTIR.... CHP DE HAİN PARTİ OLAN ..HDP..Yİ DESTEKLİYOR..DİN DÜŞMANI CHP YEDE OY VERMEYİN......CHP VE HDP YE OY VERENLERE BİR BAKIN....ERMENİLER, HAİN KROLAR,HAİN ALEVİLER,AYYAŞLAR, ESRARCİLAR,DİN DÜŞMANLARI, GAYLAR,LEZBİYENLER, DHKPC LİLER,PKK LİLAR,CİBLAKLAR,ZENGİN ZUPBELER ....BUNLARDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSİNİZ..... 121 3 Yanıtla
  • Kürt Oğlu Kürt: Artık ölsem hdp ye oy vermem,oylar AKP ye 52 0 Yanıtla
  • okn: Roketsan akpden once plastik top yapiyodu simdi fuze yapiyo bu yuzden oyum akpye helal hos olsun 44 0 Yanıtla
  • 1 kasım: Akp üyesiyim ama bu seçim oyum chp olcak. Akp beter ol... 11 14 Yanıtla
  • ÖGRENCi: CHP,nin tarihini okudum,,bunlar bu millete decmiste ne zalimlikler yapmis yav,,ikadinlara bile sapka giymeye zorlamislar,,giymiyenleri asmislar,,inanin rüyama giriyor,,uyuyamiyorum.CHP,,ye cok nefret duyuyorum. 20 3 Yanıtla
  • KURTOĞLU: SIRF AKP Yİ İNDİRMEK İÇİN BUKADAR ASKER ŞEHİT VERDİK,DEGİLMİ SAYIN KILIÇTAROĞLU ŞİMDİDE SUÇU AKP YE ATALIM ŞEHİTLERDEN OY TOPLAYALIM!!!!!.SENİN VE SENİN GİBİLERİN ARTIK PİS SİYASETİNİ KİMSE YEMİYOR 11 11 Yanıtla
  • cesur yürek: sana iktidar haram kemal abi..anla bunu... 6 7 Yanıtla
  • okn: Akpden once roketsan plastik top yapiyodu simdi fuze yapiyo bu yuzden oyum akpye helal olsun 7 6 Yanıtla
  • ,,,,,,,,: ACABA NİYE ? BU ADAM GERÇEK SALAK İKİ POLİSİNİ PKK ŞEHİT ETTİ HEY KILIÇDAROĞLU NERDESİN.... 4 9 Yanıtla
  • köylü: Allah böyle insanların şerrinden Türkiyemizi ve müslüman halkımızı korusun, namaz kılıp oruç tuttuğu halde bu fikire oy verenleride Allah islah etsin. 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement