Kerkük'te 28 Kişiyi Öldüren İntihar Bombacısı Doktor Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kerkük'te 28 Kişiyi Öldüren İntihar Bombacısı Doktor Çıktı

Kerkük\'te 28 Kişiyi Öldüren İntihar Bombacısı Doktor Çıktı

Kerkük'te 3 gün önce 28 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının militanı Faisal Shaman al-Enizi'nin daha önce doktorluk yaptığı ortaya çıktı.

14.07.2014 14:37  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak'ın kuzeyinde bulunan Kerkük kentinde 3 gün önce 28 kişinin yaşamını yitirmesine, 27 kişinin yaralanmasına yol açan intihar bombacısının kimliği belirlendi.

28 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

IŞİD militanı olan saldırganın, Suuidi Arabistanlı doktor olduğu ortaya çıktı. Kerkük'ün 1 Haziran semtinde 3 gün önce bomba yüklü bir araç ile Peşmerge kontrol noktasına düzenlenen ve 6'sı kadın 4'ü çocuk olmak üzere 28 kişinin ölmesine, 27 kişinin yaralanmasına yol açan intihar saldırısının failinin kimliği belirlendi.

IŞİD BAYRAĞI İLE FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

Kürt sitelerinde yer alan haberlere göre, IŞİD üyesi olan intihar bombacısının Suudi Arabistan vatandaşı doktor Faisal Shaman al-Enizi olduğu ortaya çıktı. Saldırıda kendisi de parçalanarak ölen doktor bombacının hem doktorluk yaptığı sırada hem de IŞİD bayrağı ile çekilen fotoğrafları da yayımlandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kerkük'te 28 Kişiyi Öldüren İntihar Bombacısı Doktor Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • osmangazi: kac peşmerge gebermıs acama :) 16 23 Yanıtla
    ali veli: ONLAR ŞEHİT OLDU. CENNETELER. İNŞALLAH 0 0
  • resat: kaç peşmerge gitti 5 13 Yanıtla
  • as: içimize ne köpekler var bilmiyoruz kalpleri okuyan bir cihaz olsaydı köpekler yakayı ele verecekti doktur olmuş hayat kurtarmak için oysaki 28 kişin canını almış böyle doktur dünyada varmıdır inşalah çeheneme şimdiden atmışlardır 15 3 Yanıtla
  • BÜTÜN DÜNYANIN ENERJİ KAYNAĞI KÜRTLER OLACAK..::: GERÇEK BÖYLE.. BÜTÜN DÜNYA KÜRTLERE HAYRAN ŞU ANDA..KÜRTLER ESKİ KÜRTLER DEİİL...BİZ KÜRTLER ANLI ŞANLI ARİ IRKINDANIZ..FARSLARLA FRANSIZLARLA ALMANLARLA AKRABAYIZ...KISKANANLAR ÇATLASIN...BÜTÜN DÜNYA KÜRTLERE HAYRAN ŞU ANDA..TÜRKLERİN SELAMINA BİLE İHTİYACIMIZ YOK..TÜRK KÜRT KARDEŞ DİYE BOŞUNA AVUNMAYIN..BU GİDİŞLE BÜTÜN DÜNYANIN ENERJİ KAYNAĞI KÜRTLER OLACAK..ZENGİNLEŞECEĞİZ AMA .RAMAZANLARDA FİTRE VE ZEKATIMIZI TÜRKLERE YİNE VERMEYİZ.biz kürtler lüks arabalarda gezip durakta otobüx bekleyen tirkoları gaza boğacağı. yağışta süratla yanlarından geçip ıslatacağımdır. hahahaha.yuuuhahahaha 4 12 Yanıtla
  • vurkaçmeleddin: okumakla her zaman insan olunmuyor 12 2 Yanıtla
  • ALİ: NE DOKTURU BAYTAR 7 5 Yanıtla
    VANLI: SENDE ADAM DEĞİL HAY VAN SIN 0 0
  • BAZ: ALLAH BELASINI VERMİŞ 9 1 Yanıtla
  • PERÇİN: ALLAH'ın laneti birtek masum insanı bilerek ve isteyerek öldürenin üzerine olsun.Zaten oluyor da. 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement