Kent Konseyi, İş Adamı Göral Çatak İçin Vefa Gecesi Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi, İş Adamı Göral Çatak İçin Vefa Gecesi Düzenleyecek

Kent Konseyi, İş Adamı Göral Çatak İçin Vefa Gecesi Düzenleyecek

Eskişehir Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Çalışma Grubu, başarılı iş adamlarından Göral Çatak’a, Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi’nde "Vefa ve teşekkür gecesi’" düzenleyecek.

11.11.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Çalışma Grubu, başarılı iş adamlarından Göral Çatak'a, Hasan Polatkan Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Vefa ve teşekkür gecesi'" düzenleyecek.

Konuyla alakalı yapılan açıklamada, "Programın sunumunu ise Eskişehirli mizah yazarı Mehmet Sadık Bozkurt yapacak. Odunpazarı Kent Konseyi Sanatçıya Vefa Çalışma Grubu'nun düzenlediği programda Göral Çatak'ın başarı öyküsü anlatılacak. Programda ayrıca Aşık Mahzuni Şerif'in türküleri de yer alacak. Programa kent sanatçılarının yanı sıra TRT sanatçıları, Mahzuni'nin oğlu Ali Mahzuni ve torunu Yiğit Mahzuni türküleriyle katılacak. 14 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 19.30'da Eskişehir Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılacak olan programa ilginin yoğun olması bekleniyor. Programın sonunda; Yardımsever İş Adamı Göral Çatak'ın hayatının anlatıldığı "Birleşen Arılar Göral Çatak" kitabı, kokteylin ardından davetlilere ücretsiz dağıtılacak" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi, İş Adamı Göral Çatak İçin Vefa Gecesi Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement