Kayserispor İkinci Yarıdan Umutlu - Son Dakika
Spor

Kayserispor İkinci Yarıdan Umutlu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü'nün başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, ligin ikinci yarısında daha iyi bir görüntüde olacaklarını belirterek, hedeflerinin üst sıralara biraz daha yaklaşmak olduğunu söyledi.

14.01.2016 11:40

MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü'nün başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, ligin ikinci yarısında daha iyi bir görüntüde olacaklarını belirterek, hedeflerinin üst sıralara biraz daha yaklaşmak olduğunu söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 yıl aranın ardından döndükleri Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında genel olarak iyi performans ortaya koyduklarını belirtti.

Sezon başında Kayserispor'un yeni bir yapılanmaya girdiğine ve yeni bir takım oluşturduğuna dikkati çeken Ortaköylüoğlu, "İlerleyen haftalarda takımımız daha iyi futbol oynamaya ve daha iyi sonuçlar almaya başladı. İlk yarıyı çok iyi olmasa da kötü diyemeyeceğimiz bir yerde tamamladık. Bu bizim için gelecek adına umut verici bir durum" diye konuştu.

İkinci yarıya ilk devrede alınan puanların moraliyle başlayacaklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:

"Şimdi ikinci yarı başlıyor. Sezonların ikinci devreleri, ilk yarılara göre daha zorlu geçiyor. Artık takımların hedefleri daha çok ortaya çıkmaya başlıyor. Şampiyonluğa oynayan, kümede kalmaya çalışan ya da Avrupa kupalarına katılma hedefi olan takımların hedefleri netleşmeye başlıyor. Biz iyi bir hazırlık dönemi geçirdik, takımımızdaki futbolcuların moral ve kondisyon durumları gayet iyi. İnşallah, iyi bir başlangıç yaparsak bunun da devamının getiririz."

"3 puanlık sistemde çok dikkatli olmanız gerekiyor"

Ortaköylüoğlu, üç puanlı sistemde her şeyin olabileceğini, bu nedenle rehavete kapılmadan altta bulunan takımlarla puan farkını korumaları gerektiğini ifade etti.

Kayserispor olarak alt sıralardan uzaklaşıp orta sıralarda rahat bir sezon geçirmek istediklerini dile getiren Ortaköylüoğlu, "Bunu hedeflerken de öncelikli olarak iyi futbol hedefimizi her zaman söylüyoruz. Takım olarak iyi futbol ortaya koymamız, iyi mücadele etmemiz gerek. Bunları yaptığımız takdirde de skorlar zaten peşi sıra geliyor" diye konuştu.

Nokta transferler yapılacak

Ortaköylüoğlu, teknik heyetin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü, 3 mevkiye transfer yapmayı planladıklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Devre arasında transfer yapmak zordur. Bütün takımlarda olduğu gibi Kayserispor olarak da ekibimizi güçlendirme adına transfer görüşmelerini devam ettiriyoruz. Transfer yapmış olmak için transfer yapmak da çok da doğru değil. Sadece kamuoyunu rahatlatmak için ve taraftarınıza 'transfer yaptık' imajını vermek için de transfer doğru değil. Takımımızda oynayabileceğini düşündüğümüz, takıma katkı sağlayabileceğine inandığımız futbolcularla görüşmelerde bulunuyoruz. Bu görüşmelerde beli bir noktaya gelindi. Takımımıza katkı sağlayacak futbolcularla daha da güçleneceğiz. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor."

Taraftardan destek bekleniyor

Ortaköylüoğlu, taraftarın takımlar için önemli güç olduğuna işaret ederek, "Güzel bir stadımız var, isteğimiz bu stadın dolması. Onlardan ikinci yarıda da desteklerini artırarak sürdürmelerini istiyoruz. Taraftar desteğine ihtiyacımız var" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayserispor İkinci Yarıdan Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement