Kaymakam Bulgurlu'dan Masiad'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Bulgurlu'dan Masiad'a Veda Ziyareti

Kaymakam Bulgurlu\'dan Masiad\'a Veda Ziyareti

2001 yılında Manavgat Kaymakamlığına atanan ve 4 yıl boyunca görev yaptıktan sonra 2015 yılı kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığına atanan Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Sanayici İşadamları Derneği’ne (MASİAD) veda ziyaretinde bulundu.

01.07.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2001 yılında Manavgat Kaymakamlığına atanan ve 4 yıl boyunca görev yaptıktan sonra 2015 yılı kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığına atanan Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Sanayici İşadamları Derneği'ne (MASİAD) veda ziyaretinde bulundu.

MASİAD Başkanı Turgay Akar, Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Öz, Okan Akın ve Hüseyin Sırcan'ın hazır bulunduğu ziyarette konuşan Emir Osman Bulgurlu, görev yaptığı süre içerisinde MASİAD ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini ve MASİAD'ın ilçe kamuoyunda saygın bir yeri olduğunu belirtti. MASİAD'ın çalışmalarının aynı şekilde devam etmesi gerektiğini söyleyen Bulgurlu, MASİAD'dan helallik istedi.

MASİAD Başkanı Turgay Akar da, Bulgurlu'ya Manavgat'a yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Bulgurlu'dan Masiad'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement