Kars'ta Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Kars\'ta Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Kars'ta 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında mesai sonrası evine dönen polis memuru, eşi ve çocuğu hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

29.06.2015 20:53  Güncelleme: 09:55

Kars'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil orta refüjden karşı yöne geçerek polis memuru M.Ş.'nin kullandığı araca çarptı. Araçta bulunan polis memuru, eşi ve çocuğu hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

KARŞI YÖNE GEÇİP POLİS MEMURUNUN KULLANDIĞI ARACA ÇARPTI

Kaza, Gaffar Okkan Bulvarı'nda meydana geldi. M.A. yönetimindeki 75 AK 816 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjden karşı yöne geçerek polis memuru M.Ş. yönetimindeki 36 EE 003 plakalı otomobile çarptı. M.Ş. de, çarpmanın etkisiyle tali yoldan ana yola çıkmak için bekleyen A.D. yönetimindeki 36 FN 890 plakalı otomobile çarptı.

5 KİŞİ BULUNDUKLARI ARAÇTA SIKIŞTI

Kazada otomobil sürücüsü M.Ş., eşi M.N.Ş., çocukları E.Ş., E.B.Ş. ve diğer araç sürücüsü M.A. araçlarda sıkıştı. Araçta sıkışan yaralılar, olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslarla KAÜ Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

POLİS MEMURU, EŞİ VE ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan polis memuru M.Ş., eşi M.N.Ş. ve çocuğu E.B.Ş. hayatını kaybederken, polis memurunun diğer çocuğu E.Ş. ile M.A.'nın da durumlarının ağır olduğu bildirildi. Diğer otomobilin sürücüsü A.D. ise kazayı yara almadan atlattı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Polis memurunun kaza yaptığını öğrenen İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman bölgeye gelerek, kaza ile ilgili bilgi aldı. Karaduman, buradan hastaneye geçti.

ARAÇLARDAN BİRİ GAZ KAÇIRINCA ÖNLEM ALINDI

Kaza sonrası Gaffar Okkan Bulvarı trafiğe kapatıldı. Olay yerinde bekleyen vatandaşlar ise araçlardan birisinin gaz kaçırması nedeniyle bölgeden uzaklaştırıldı. Bölgeye çekici çağrılarak, kazaya karışan araçlar kaldırıldı. Polis ekipleri daha sonra bulvarı trafiğe açtı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Karsli: Hangi ananin yuregi dayanabilir bu aciya . Hayat ne kadar acimasiz. Bir aile dun vardi bugun yok. Allah sabirlar versin. Cok aci cok.. 4 0 Yanıtla
  • ardahanli: Kazalarda artniyetli yorum yapanlarin insanligindan süpelenirim yinede allahkimsenin basinavermesin düsmanim bile olsa herkesin bir seveni var 3 0 Yanıtla
  • maviyar: söylenecek söz yok Rabbim rahmetiyle merhamet eylesin ahirette mekanları cennet olsun insallah 2 0 Yanıtla
  • karam: hemserim Allah mekanını zi cennet etsin geri kalanlara Allahtan sabır diliyorum ?? 1 0 Yanıtla
  • Mantık: Birisi çıkmış Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyecegine plakaya takılmış yazıklar olsun ....sen şizofrenmisin be bilader? ruh hastası 0 0 Yanıtla
  • Ali: :36 Kars vahim kaza sonucu hayatini kaybeden genç polis memuru geride kalan çocuna. Açil şifalar diler ailesine Allah sabirlar versin 0 0 Yanıtla
  • minnos: kars gibi bir yerde ne trafigi varmis neden hizli gidiyorlar 0 0 Yanıtla

Advertisement