Kars'ta TOKİ Kuraları Çekildi - Son Dakika
Güncel

Kars'ta TOKİ Kuraları Çekildi

Kars\'ta TOKİ Kuraları Çekildi

Toplu Konut İdaresi ile Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Bayrampaşa ve Atatürk mahallesinde yapılan konutların kur’aları çekildi.

21.08.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplu Konut İdaresi ile Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Bayrampaşa ve Atatürk mahallesinde yapılan konutların kur'aları çekildi.

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında düzenlenen kura çekim programına Vali Yardımcısı Adem Ünal, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, AK Parti Milletvekili Mehmet Uçum, eşi Hatice Uçum, MHP İl Başkanı Yaver Özcan, AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, daire ve kurum amirleri ile hak sahipleri katıldı.

Kura çekimi programının açılış konuşmasını yapan TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin başlamasında emeği geçenlere teşekkür etti. Konyalıoğlı, TOKİ olarak Kars Belediyesine destek vermeye devam edeceklerini belitti.

Sözlerine "Gönül dünyamın güzel insanları, bizim amacımız Kars'a ve Kars'lıya hizmet etmektir" diyerek başlayan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Kars'ın geleceğini hep birlikte inşa etmek, dostluğu ve kardeşliği cümle aleme göstermek, kardeşçe bir çalışma için adaletli ve samimi bir hizmet için bu yola çıkmış bulunuyorum. Benimle bu yolda yürümeye var mısınız? O yüzden önce Allah'a sonra size güveniyorum. Kars Merkezi Atatürk, Bayrampaşa, Karadağ ve Kaleiçi mahallelerinde bulunan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri kapsamında 1.Etapta 698 konut, 1 cami, 24 derslikli bir okul inşaatı çalışmaları fiziki olarak tamamlanmıştır. 698 konuttan bodrum katlar haricinde kalan 665 adet konut hak sahiplerine dağıtılacaktır. Banka sözleşmeleri imzalanması süreci sonrasında hak sahipleri evlerine taşınacaklardır. Kentsel Yenileme Daire Başkanı eşliğinde Ankara'dan gelen TOKİ heyeti ile yapılan toplantı sonucu alınan kararlar doğrultusunda; 1. Etap ile alakalı mevcut sorunların çözümü sağlanmış, 2.Etabın ihalesinin yapılması içinde çalışmalara hız verilmiştir" dedi.

Başkan Karaçanta, TOKİ'de emeği geçen Vali Günay Özdemir, Kars Milletvekili Mehmet Uçum, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu ve Kentsel Dönüşüm çalışanlarına, belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yapılan Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Noter huzurunda yapılan kura çekilişinde ilk kuraları TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Vali Yardımcısı Adem Ünal çekti. Kura çekilişinde adları okunan hak sahiplerinin mutlulukları dikkat çekti.

Öte yandan çekilen kura ile dairelerini öğrenen hak sahiplerine Eylül ayında evlerinin teslim edileceği bildirildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta TOKİ Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement