Kars'ta Okulların Bulunduğu Bölgede Unutulan Çanta Polisi Harekete Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Okulların Bulunduğu Bölgede Unutulan Çanta Polisi Harekete Geçirdi

Kars\'ta Okulların Bulunduğu Bölgede Unutulan Çanta Polisi Harekete Geçirdi

Kars Merkez Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddesi üzerinde elektrik trafosu üzerinde unutulan leptop çantası polisi alarma geçirdi.

25.10.2013 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Merkez Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddesi üzerinde elektrik trafosu üzerinde unutulan leptop çantası polisi alarma geçirdi.

GAMP Caddesi üzerinde Cumhuriyet ve Alparslan Liselerinin bulunduğu bölgede elektrik trafosu üzerinde unutulan ve içerinden katalog ve kağıt çıkan leptop çantasını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis bölgeyi güvenlik şeriti çekerek trafiğe kapattı. Olay yerine bomba imha uzmanı geldi.

Bomba uzmanının incelediği cantandan katalog ve kağıt parçaları çıktı.Trafiğe kapatılan cadde daha sonra trafiğe açıldı.

Öte yandan elektrik trafosu üzerinde unutulan ve kime ait olduğu bilinmeyen çanta vatandaşların da tepkisine neden oldu. Caddenin trafiğe kaptılmasının yanı sıra okullar bölgesinde bırakılan çantanın kendini bilmez ve sorumuz kişilere ait olduğunu belirten vatandaşlar, insanları daha duyarlı olmaya davet ettiler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Okulların Bulunduğu Bölgede Unutulan Çanta Polisi Harekete Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement