Karayolunda Bomba Paniği! Polis ve Jandarma Alarma Geçti - Son Dakika
Güncel

Karayolunda Bomba Paniği! Polis ve Jandarma Alarma Geçti

Karayolunda Bomba Paniği! Polis ve Jandarma Alarma Geçti

Samsun-Ordu karayolu üzerinde terk edilmiş halde bulunan araç, polis ve jandarmayı alarma geçirdi. Yapılar aramalarda bomba çıkmadı.

04.10.2015 11:33  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun- Ordu karayolu Çarşamba ilçesi Dikbıyık Mahallesi yolu üzerinde terk edilmiş halde bulunan araç, polis ve jandarmayı alarma geçirdi. Yapılar aramalarda bomba çıkmadı.

HAREKETLİ SAATLER

Edinilen bilgiye göre, yol kenarında terk edilmiş halde bulunan 34 DL 5765 plakalı kapalı kasa kamyonet, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe jandarma ekiplerine hareketli saatler yaşattı. Jandarma çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden de destek alan jandarma ekipleri, Samsun-Ordu karayolunu 20 dakika süreyle trafiğe kapattı. İstanbul'da bir temizlik şirketine ait olduğu öğrenilen kamyonetin düz kontak yapılarak İstanbul'dan çalınıp Çarşamba'ya getirildiği ve yol kenarında terk edildiği tespit edildi.

BOMBA ÇIKMADI

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'ndan getirilen bomba dedektör köpeği eşliğinde önce araç etrafında ve içerisinde bomba araması yapıldı. Yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İşte olay yerinden kareler:







Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karayolunda Bomba Paniği! Polis ve Jandarma Alarma Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement