Karacabey'de Şiddetli Yağış - Son Dakika
Yerel

Karacabey'de Şiddetli Yağış

Karacabey\'de Şiddetli Yağış

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 3 gündür aralıklarla devam eden yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.

27.10.2014 19:03  Güncelleme: 11:26

İlçede aralıklarla devam eden yağışlar nedeniyle Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu mahallelerinde yollarda su ve çamur birikintileri oluştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Destek Hizmet Müdürlüğü ekipleriyle mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mahalle ve sokaklardaki sorunların daha çabuk giderilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesinden destek isteyeceklerini belirten Özkan, şunları söyledi:

"Maalesef önceki akşam meydana gelen yağışlar sonrası Yeniköy, Malkara ve Kurşunlu da hayat adeta felç oldu. Pek çok ev ve iş yerini su basarken, bahçe ve yolların büyük bölümü adeta kullanılamaz hale gelmiş durumda. Bizler felaketin hemen ardından ekiplerimizi ve araçlarımızı bölgeye çektik ve öncelikle ulaşımın kapanmaması için mücadele ettik. Şehre inen çamur ve kaya yığınlarını araçlarımız ile ortadan kaldırıyoruz. Yine vatandaşların ev ve işyerlerindeki mağduriyetleri için çaba sarf ediyoruz. Önümüzdeki günlerde beklenen sağanaklar için halkımızı buradan uyarmış olalım, önlemlerini mutlaka almalılar. Bizim ekiplerimiz yine 24 saat hazırda bekleyecekler ve olası bir durumda müdahale edecekler."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karacabey'de Şiddetli Yağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement