Kahta Fen Lisesi'nde Meslek Tanıtım Günleri - Son Dakika
Yerel

Kahta Fen Lisesi'nde Meslek Tanıtım Günleri

Kahta Fen Lisesi\'nde Meslek Tanıtım Günleri

Adıyaman Valiliği tarafından başlatılan Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında Kahta Fen Lisesi’nde çeşitli etkinlikler yapılmaya devam ediliyor.

19.03.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valiliği tarafından başlatılan Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında Kahta Fen Lisesi'nde çeşitli etkinlikler yapılmaya devam ediliyor.

Öğrencilerin meslek seçiminde çok kararsız kaldığı günümüz eğitim ve sınav sisteminde bu tür organizelerin çok verimli geçtiği ve öğrencileri olumlu yönde çok etkilediğinin farkında olan Kahta Fen Lisesi idaresi proje kapsamında başlattıkları "Meslek Tanıtım Günleri" ilgi görmeye devam ediyor.

Okulun Çok Amaçlı Salonu'nda yapılan tanıtımlarda özellikle öğrencilerce ilgi gören mesleklerden uzman çalışanlar okula davet ediliyor. Şu ana kadar Kahta Cumhuriyet Savcısı Simge Erkan Eraydın, Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Doktor Özge Akça ve Diş Hekimi Savaş Sağmak öğrencilerle bir araya geldi. Önce mesleklerinin avantajlarından ve dezavantajlarından bahseden uzmanlar ardından öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Çok faydalı geçen söyleşilerde öğrenciler, açıklamalar doğrultusundan meslek seçimini yapacaklarını, uzmanlar da öğrencilerle bir araya geldikleri için çok memnun olduklarını belirttiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Fen Lisesi'nde Meslek Tanıtım Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement