Kadirli MHP'li Tarhan'dan Turp İşçilerine Yılbaşı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kadirli MHP'li Tarhan'dan Turp İşçilerine Yılbaşı Ziyareti

Kadirli MHP\'li Tarhan\'dan Turp İşçilerine Yılbaşı Ziyareti

Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediye Başkanı MHP'li Ömer Tarhan, soğuk havada Savrun Çayı'nda turp paketleyen işçileri ziyaret edip çeşitli hediyeler verdi.

01.01.2016 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediye Başkanı MHP'li Ömer Tarhan, soğuk havada Savrun Çayı'nda turp paketleyen işçileri ziyaret edip çeşitli hediyeler verdi.

Türkiye'de turpun yüzde 63'nün üretildiği Kadirli'de tarlalardan sökülen turplar, yıkanıp paketlenmesi için Savrun Çayı'na getiriliyor. Sıcaklığın -3 dereceye kadar düştüğü havada turpları yıkayarak paketleyen işçileri ziyaret eden Ömer Tarhan, onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. İşçilere çorap, eldiven ve yağmurluk hediye eden Tarhan, göreve geldikleri günden bu yana herkesin ayağına gittiğini söyledi.

Tarhan, "Halkı ayağına çağıran değil hep ayağına giden olduk. Allah'a çok şükür birbirinden büyük ve önemli projeleri hayata geçirerek, Kadirli halkının hizmetine sunduk. Allah izin verirse, verdiğiniz destekle inşallah Kadirli'ye hizmetlerimiz devam edecek. Yeni yılı Kadirlimize ve tüm insanlığa barış, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum" diye konuştu.

İşçiler ise Ömer Tarhan'a ziyaret ve hediyelerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadirli MHP'li Tarhan'dan Turp İşçilerine Yılbaşı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement