Kadirli'de, "Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması" Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Kadirli'de, "Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması" Ödül Töreni

Kadirli\'de, "Kur\'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması" Ödül Töreni

Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu ile Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliğiyle yapılan “Kur'an ı Kerim Meali Bilgi Yarışması” sonunda Kadirli'de dereceye girenler, düzenlenen törenle ödülünü aldı.

15.04.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu ile Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliğiyle yapılan "Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması" sonunda Kadirli'de dereceye girenler, düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Bir restoranda düzenlenen ödül töreninde konuşan Kadirli Sevgi Derneği Başkanı İbrahim Ethem Kundakcı, kaybedeni olmayan yarışma sayede birçok kişiye Kur'an-ı Kerim okuma imkanına kavuştuğunu söyledi.

Kur'an-ı Kerim mealini herkesin okumasını ve bilmesi gerektiğini ifade eden Kundakcı, " "Kur'an-ı Kerim'i maalesef gerektiği kadar okumuyoruz. Kur'an-ı Kerim'in mealini okuyanların sayısı çok az. Bu sayıyı biraz olsun arttırmak için bu tip programlarla insanların Kur'an-ı Kerim ile buluşmasını sağlıyoruz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Kadirli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Ömer Faruk da ülke genelinde düzenlenen yarışmaya her yaştan katılımcının olduğunu ve 179 bin kişinin kayıt yaptırdığını belirterek, 61 ülkeden 4 bin 95 kayıtlı yarışmacıya online sınav yapıldığını kaydetti.

Kadirli'de, büyükler, gençler ve küçükler olmak üzere 3 kategoride dereceye giren ilk 10 kişiye bilgisayar, akıllı telefon ve tablet gibi çeşitli hediyeler verildi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadirli'de, 'Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması' Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement