Kadın Basketbolcular Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Spor

Kadın Basketbolcular Hayranlarıyla Buluştu

Kadın Basketbolcular Hayranlarıyla Buluştu

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) Türkiye Kupası Eleme Grupları maçları nedeniyle Samsun’da bulunan 14 takım oyuncusu, hayranlarıyla imza gününde bir araya geldi.

10.10.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) Türkiye Kupası Eleme Grupları maçları nedeniyle Samsun'da bulunan 14 takım oyuncusu, hayranlarıyla imza gününde bir araya geldi.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) tarafından KBSL Türkiye Kupası Grup Elemeleri için Samsun'da mücadele eden 14 takımın kaptanları ve yıldız oyuncuları ile bu akşam oynanacak olan 23. Cumhurbaşkanlığı Kupasında mücadele edecek Fenerbahçeli Melisa Korkmaz için "Medya-İmza Günü" etkinliği düzenlendi.

Oyuncular için AVM fast food katılana kurulan platforma oturan basketbolcular ilk olarak kendilerini tanıttılar. Daha sonra hayranlarına bol bol imza dağıtarak, fotoğraf çektirdiler.

Yeşilyurt AVM tarafından yapılan bu organizasyonu çok beğendiğini belirten Beşiktaş Jimnastik Kulübü Takım Kaptanı Şaziye İvegin Üner, "Çok güzel bir organizasyon oldu. Biz basketbolu severek oynuyoruz. Bütün gelen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Kupa maçlarımızı 3 ayrı salonda oynuyoruz. Taraftarlarımız belki hafta içi oynadığımız dolayı gelemediler ama hafta sonu maçlarımıza bekliyorum. Çünkü biz onlarla oynarken işimizin güzelliğini anlıyoruz. Herkesi maçlara bekliyoruz. Biz 4 kız kardeş basketbol oynadık. 2 erkek kardeşim de oynadı. Biri şuanda oynamıyor. Milli takımda beraber forma giydik. Basketbol bizim için meslek oldu. Bütün gençleri spor yapmaya ve ailelerini de onlara destek vermeye davet ediyorum. Spor yapalım, mutlu kalalım, mutlu yaşayalım. Her ne kadar ülkemizde kötü olaylar olsa da bunları sporla aşmaya çalışalım" dedi.

Samsun'da ikinci kez oynadığını ifade eden Samsun Canik Belediyespor Takım Kaptanı Aslı İnceer, "Takımımıza inanılmaz bir destek var. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Lig başlıyor, taraftarlarımızı bizi yalnız bırakmaması istiyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadın Basketbolcular Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement