Justin Bieber, Maymunu Yüzünden Rekor Ceza Aldı - Son Dakika
Magazin

Justin Bieber, Maymunu Yüzünden Rekor Ceza Aldı

Geçtiğimiz yıl konser için geldiği Münih'te yanında getirdiği maymunu Mally'e havalimanında el konulan yıldız, Almanya'ya 8 bin euro ceza ödemek zorunda kaldı.

19.08.2014 07:57  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHA'da yer alan habere göre Justin Bieber, parayı talep eden Federal Doğayı Koruma Dairesi'nin Amerika’da bir avukat tutup paranın peşini bırakmaması karşısında, ödemek zorunda kaldı. Bieber, parayı ödememiş olsaydı, Almanya’ya tekrar geldiğinde, girişte tutuklanabilirdi.

HAVALİMANINDA EL KONULMUŞTU

Mart 2013’de özel jetiyle konser için Münih’e gelen Bieber’in 14 haftalık maskot maymunu Mally'e havalimanında yetkilerce yanında gerekli belgeleri olmadığı için el konulmuştu. Almanya’da gündeme oturan maymun, “hayvanların ünlülerin aksesuarı olarak kullanılamayacağı” tartışmalarını doğurmuştu.

MAYMUNU GERİ ALMAYA ÇALIŞMADI

Bieber, maymunun geri almak için girişimde bulunmayınca maymun, değişik havyan barınaklarının ardından son olarak Aşağı Saksonya’daki Hodenhagen’daki Serengerti-Park'ına yerleştirildi.

CEZASI BELLİ OLDU

Federal Doğayı Koruma Dairesi maymunla ilgili olarak yapılan giderleri Bieber'den almak için hukuk mücadelesi başlatmıştı. Bieber’den alınan 8 bin Euro’nun 2 bin 100 Euro’su ceza, gerisi bakım masrafı.


Justin Bieber, Maymunu Yüzünden Rekor Ceza Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Justin Bieber, Maymunu Yüzünden Rekor Ceza Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • rzfzzffjugh ghgh: Gastin etyatli ol 0 0 Yanıtla
  • Isim yok: ufff canimm yine ceza yesende biz Beileberler hep senin yanindayiz. I LOVE YOU JUSTIN BIEBER. I AM BELIEBER 0 0 Yanıtla

Advertisement