Jandarmadan Kaçamadılar - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Kaçamadılar

Jandarmadan Kaçamadılar

Silahlı yağma, delilleri karartmak amacıyla öldürme ve yaralama gibi suçlardan Elazığ 1.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen müebbet hapis cezaları Yargıtay tarafından onanan iki kardeş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolünde otobüste yakalandı.

23.01.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silahlı yağma, delilleri karartmak amacıyla öldürme ve yaralama gibi suçlardan Elazığ 1.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen müebbet hapis cezaları Yargıtay tarafından onanan iki kardeş, Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolünde otobüste yakalandı.

Edinilen bilgiye göne, İlçe Jandarma Komutanlığı Çenger Karakol ekipleri tarafından Manavgat- Alanya D-400 karayolunda yapılan emniyet kontrol ve devriyesinde şehirler arası otobüste, Elazığ 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen müebbet ve 120 yıla hapis cezaları Yargıtayca onanan N.O ve E.O isimli iki kardeş yakalandı.

Kimlik sorgulamalarında gece silahlı yağma yapmak, delilleri yok etmek amacıyla öldürmek ve yaralama suçları olmak üzere 9 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezaları bulunun kardeşler, Çenger Karakolu'nun ardından İlçe Jandarma Komutanlığı'nda haklarında yapılan işlemlerin ardından Alanya L Tipi Cezaevi'ne gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Kaçamadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement