Jandarmadan Ilgın'a 3. Hatıra Ormanı - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Ilgın'a 3. Hatıra Ormanı

Jandarmadan Ilgın\'a 3. Hatıra Ormanı

Ilgın İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçeye bir hatıra ormanı daha kazandırdı.

29.03.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ilgın İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçeye bir hatıra ormanı daha kazandırdı.

Ilgın İlçe Jandarma komutanlığı tarafından Jandarma'nın 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ilgın'a  3. hatıra ormanı kazandırıldı.

Ilgın Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hüsnü Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgın'a bir hatıra ormanı daha kazandırmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ve bin adet fidanı toprakla buluşturacaklarını bildirdi.

Hatıra ormanın isminin de "175. Yıl Hatıra Ormanı" olarak verildiğini ifade eden Duran, "Ormanımız konumuyla Ilgın Çavuşcugöl eteğinde bulunması nedeniyle inşallah ağaçlarımız yetişince birçok ailemize mesire, piknik alanı olarak hizmet edecek. Bundan dolayı çok mutluyuz. 175. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinliklerinde bizi yalnız bırakmayan şehit yakınlarına, Ilgın Orman İşletme Şefliğine, Milli Eğitim Müdürlüğüne, minik öğrencilerimize ve Ilgın İlçe Jandarma Komutanlığı personelimize özverilerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Duran, Ilgın İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından dikimi gerçekleştirilen ve ağaçların bakımları halen kendileri tarafından yapılan, piknik alanı olarak kullanılan 2 adet hatıra ormanlarının bulunduğunu hatırlattı.

Etkinliğe katılan öğrencilere Orman İşletme Şefliği tarafından hazırlanan broşür ve kitaplar dağıtıldı. Etkinliğin sonunda katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Ilgın'a 3. Hatıra Ormanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement