İznikspor Kürek Takımı İkincilik Kupası Evine Döndü - Son Dakika
Güncel

İznikspor Kürek Takımı İkincilik Kupası Evine Döndü

İznikspor Kürek Takımı Takım Halinde Deniz Küreği Erkekler Dört Çifte Kategorisinde İkincilik Kupasını Evine Taşıdı.

01.09.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katıldığı tüm yarışlarda madalya ve kupalarla evine dönen İznikspor Kürek Takımı, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a kupaları takdim etti.

İznikspor Kürek Takımı 26-27 Ağustos 2014 tarihlerinde Sapanca- Kırkpınar parkurunda düzenlenen Gençler Türkiye Final Şampiyonasında Deniz Küreği Erkekler Kategorisinde Turgut Bayram Türkiye Şampiyonu oldu.
Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru'nda sona eren şampiyonayı deniz küreği kategorisinde Türk Balıkadamlar 1'inci, İznikspor 2'nci, Galatasaray 3'üncü oldu.

Deniz Küreği Erkekler Dört Çifte Kategorisin de yarışan İznikspor Kürek takımı sporcuları Turgut Bayram, Burak Çalık, Ali Berk Karataş, Efe Gürbay ve Ali Uğur takım halinde takımına Türkiye İkincilik Kupasını kazandırdı.
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklamada"Katıldıkları tüm yarışlarda İznikspor ve İznik'in sesini duyuran gençlerimize başarılar diliyorum. Deniz Küreği Erkekler Dört Çifte Kategorisinde Türkiye İkincisi olan İznikspor Kürek Takımını ve Antrenör Levent Selvi'yi İlçemize kazandırdıkları kupa ve madalyalardan dolayı tebrik ediyorum. Takım ruhu ile mücadele eden tüm genç sporcularımızı ayrıca tek tek kutluyorum. İznikspor Kürek Takımına ve İlçemize kupa hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznikspor Kürek Takımı İkincilik Kupası Evine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement