İzmir Kent Konseyi'nde Urla'ya Destek Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İzmir Kent Konseyi'nde Urla'ya Destek Toplantısı Yapıldı

İzmir Kent Konseyi\'nde Urla\'ya Destek Toplantısı Yapıldı

Urla Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısına, İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan ve İzmir Kent Konseyi Genel Sekreteri Prof.Dr.Gülgün Tosun katıldı.

25.08.2014 10:04  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan ve İzmir Kent Konseyi Genel Sekreteri Prof.Dr.Gülgün Tosun'un katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya katılan, İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan; Urla Kent Konseyi ile ortak proje üretmeye hazır olduklarını ve Urla'nın Türkiye'nin Porto Fino'su olabileceğini söyledi. Toplantıya başkanlık eden Urla Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Canan Balkır ise İzmir Kent Konseyinin Türkiye'deki en başarılı örneklerden biri olduğunu dile getirerek, İzmir Kent Konseyi uygulamalarının Urla ile ilgili yol haritasının çiziminde kendilerine rehber olacağını belirtti.

Urla'da kent konseyi kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Kent Konseyi Genel Sekreteri Prof.Dr.Gülgün Tosun, "Giderek güçlenen ve kurumsallaşan Kent Konseyleri Belediyelerin projelerinin halka anlatılmasında önemli işlevleri olan mekanizmalardır. Biz İzmir Kent Konseyi olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile aynı masaya yumruk vuruyoruz." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Kent Konseyi'nde Urla'ya Destek Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement