İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

Niğde Gönüllü Teşekkülleri üyeleri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti.

20.07.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Gönüllü Teşekkülleri üyeleri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti.

Diyanet-Sen Şube Başkanı Murat Dündar, Eğitim–Bir–Sen Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, İsrail vahşetinin mağduru Gazzeli mazlumlar için direnmek, insanlığı dirilişe çağırmak, dayanışmak ve acılarını paylaşmak için toplandıklarını söyledi.

Niğde Gönüllü Teşekkülleri olarak katil ve zalim İsrail yöneticilerini kınadıklarını ve lanetlediklerini belirten Dündar, şunları kaydetti:

"Biz biliyoruz ki, İsrail yaptıklarının hesabını verecek. Allah, zalimleri mutlaka kahreder. Filistin, ümmetin yüz akıdır, direnişin simgesidir, izzetin hakim olduğu mekandır, zulmetin aydınlığa kavuşma arefesidir, halkı ve devletiyle zalimlere karşı dik duruşun sembolüdür. Filistin meselesinde tarafsız olmak elbette kabul edilemez. Filistin Müslümanların ilk kıblesidir, bu nedenle Filistin'den, Gazze'den yana tarafız, kardeşlerimizin yanındayız. Gazzeyle birlikte ümmet kazanacak, milletimiz kazanacak, insanlık ve insanlık vicdanı kazanacak."

Dündar, uluslararası siyasetin yasalarla, anlaşmalarla ve yaptırımlarla işleyeceğini işaret ederek, "Hükümetten, TBMM'den, milletvekillerinden herhangi bir vatandaşın göstereceği tepkiyi göstermelerini değil, icraat bekliyoruz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan zalim İsrail'e karşı somut yaptırımlar bekliyoruz" diye konuştu. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement