Minibüsten İnen Öğretmene Otomobil Çarptı - Son Dakika
Güncel

Minibüsten İnen Öğretmene Otomobil Çarptı

Minibüsten İnen Öğretmene Otomobil Çarptı

Isparta'da 28 yaşındaki öğretmen Keziban Oyar, minibüsten indikten sonra otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan Oyar kazadan yaralı olarak kurtulmayı başardı.

28.03.2015 15:17  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Gelendost İlçesi'nde 28 yaşındaki öğretmen Keziban Oyar, minibüsten indikten sonra otomobil çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

İŞE GİTMEK İÇİN MİNİBÜSE BİNDİ

Kaza, dün saat 07.00 sıralarında Gelendost İlçesi Dörtyol kavşağında meydana geldi. Bağıllı Köyü'nde oturan öğretmen Keziban Oyar, görev yaptığı Yeşilköy'e gitmek için şehir içi yolcu minibüsüne bindi.

ÇARPMANIN ETKİSİYLE HAVAYA UÇTU

Yeşilköy'e geldiğinde ışıklı kavşakta sol şeritte duran minibüsten inen Keziban Oyar'a, orta şeritte ilerleyen M.Ü.B'nin kullandığı 42 VP 085 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan öğretmen, asfalt zemine düşerek yaralandı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

İhbar üzerine gelen ambulansla Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan Keziban Oyar'ın, vücudunda kırıklar olduğu belirtildi. Ameliyata alınan Oyar'ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

SÜRÜCÜLER SERBEST BIRAKILDI

Otomobil ve minibüs sürücüsü ise polis merkezindeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

OTOMOBİLİ FARK ETTİ AMA KAÇAMADI

Kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntüde, trafik ışığına geldiğinde duran minibüsün kapısı açılıyor ve öğretmen Oyar, araçtan iniyor. Birkaç adım attıktan sonra gelen otomobili fark eden Oyar, koşar adımla karşıya geçmeye çalışıyor, ancak hızla gelen otomobilden kaçamıyor.

METRELERCE UZAĞA DÜŞTÜ

Çarpmanın şiddetiyle metrelerce uzağa düşen Oyar, asfalt zeminde hareketsiz kalıyor. Çevredekiler hızla kadının yanına giderken, minibüsün ise kavşağı döndükten sonra durduğu görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Minibüsten İnen Öğretmene Otomobil Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement