IŞİD İntihar Saldırısı Düzenledi: 30 Ölü - Son Dakika
Güncel

IŞİD İntihar Saldırısı Düzenledi: 30 Ölü

IŞİD İntihar Saldırısı Düzenledi: 30 Ölü

IŞİD militanları, Anbar ve Selahaddin bölgesinde, askeri muharebe karakoluna düzenledikleri saldırılarda en az 30 Irak askerini öldürdü.

27.05.2015 17:42  Güncelleme: 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD militanları Anbar ve Selahaddin bölgesinde, askeri muharebe karakoluna düzenledikleri saldırılarda en az 30 Irak askerini öldürdükleri bildirildi.

3 İNTİHAR BOMBACISI ASKERİ KARAKOLU HEDEF ALDI

Iraklı yetkililerin açıkladığına göre, 3 intihar bombacısı al-Mazra'daki askeri muharebe karakolunu hedef aldı. Irak ordusu kısa bir süre önce Anbar'a askeri operasyon başlatmıştı.

Iraklı askerler ve güvenlik güçleri aynı zamanda bölgede Şii milisler Haşdu'ş Şa'bi ile birlikte IŞİD'e karşı savaşıyor.

ANBAR ÜNİVERSİTESİ'Nİ GERİ ALDILAR

Iraklı askerler Hizbullah'ın Irak kolu olan Haşdu'ş Şa'bi ile birlikte Ramadi'nin Kuzey batısında bulunan Anbar Üniversitesi'nin kontrolünü IŞİD'den geri aldı. 200'den fazla IŞİD militanı Haşdu'ş Şa'bi tarafından Anbar'da esir tutuluyor.

IŞİD Anbar'ın neredeyse tamamını kontrolü altında tutuyor, Kerkük ve Selahaddin illeri ise Irak ordusu Peşmerge ve Şii milislerin elinde bulunuyor. IŞİD Musul'un da büyük bir bölümünü elinde tutarken, Tikrit ise Irak ordusunun kontrolünde bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel IŞİD İntihar Saldırısı Düzenledi: 30 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • murat aslan...: bütünpkklı itlerin canı cehenneme. geberin leş sürüleri 13 59 Yanıtla
  • Türk: Pkk itleri için yaşasın isid 6 44 Yanıtla
  • VATANSEVER: işid canlı bombayla 30 müslümanı öldürdü yine vahşet yine işid yine ak parti 14 3 Yanıtla
  • PÎR SULTAN: Kim bunlara silah veriyosa allah onlarin canini alsin.... 5 1 Yanıtla
  • SOYSUZLAR SÜRÜSÜ: Bu soysuz köksüz ışid elbet tükenecektir. Akbaba sürüsü tarihsizleri öldürenden Allah razı olsun. Böyle Müslümanlık mı olur be ? Bunların insanlara yaptığını hayvan hayvana yapmaz. Bir de şehadet bekliyorlar. Aha size Şehadet 4 1 Yanıtla
  • VATANSEVER: KİM CUMHURBAŞKANIMIZA 30 MÜSLÜMAN DAHA SİZİN VERDİĞİNİZ BOMBALARLA ÖLDÜRÜLDÜ DİYE MÜJDE VERSE BİR AYAKKABI KUTUSU ALIYORMUŞ 4 0 Yanıtla
    cahil insanlar: allahın malı,öldürülenler hepsi müslüman,intihar düzenleyenler kafir.cehenneme gittiler inşaallah.... 0 1 MÜSLÜMAN: Müslümana Müslümanı kırdırıp şehit olunmaz. Sizden anca münafık çıkar şehit değil. Geberinceye soyunuz kuruyuncaya kadar Allaha dua edeceğim. Lokmanız benden olsun 1 0
  • TRABZON SPOR: Geber işit geber işit yanlari 2 1 Yanıtla
  • elhamdulllah bir tc vatadaci: Benim o çok canım yanıyor benim kardeşim yegenlerim işidin elinde eniştesini şehit oldu dediler ne ölüsünü ne dirisini görduk bir sene oldu kardsmden ve yegenlerimden haber alamıyorum benim anan evlat acsindan iki gözünü kaybetti burdan büyüklerim sesleniyorum ne olur masum çocukları ve kardeşim kurtarın allah Rıza icin 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement