İos 9'da Çoklu Pencere Özelliği Olacak Mı? - Son Dakika
Teknoloji

İos 9'da Çoklu Pencere Özelliği Olacak Mı?

İos 9\'da Çoklu Pencere Özelliği Olacak Mı?

Yeni nesil iOS işletim sistemi hakkında ilginç yorumlar yapılıyor.

20.11.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

iOS 8'in çıkması biraz sancılı oldu. Özellikle 8.0.1 güncellemesi skandalı bir hayli konuşuldu.Yaşattığı sorunlar ve güncellemenin anında geri çekilmesi konuşulmuştu. Apple arka arkaya çıkardığı yeni sürümlerle birlikte durumu biraz daha topladı. Şimdi ise WatchKit'e odaklanan 8.2'nin betasını geliştiriciler için yayınladı.


Hatırlarsanız ekim ayı başında jailbreak ve tweak gibi konuları barındıran ioshacker sitesinin web kayıtlarında iOS 9 gözükmüştü. Şu anda el altından geliştirilen iOS 9'un ne gibi özellikler içeridiği kesin olarak bilinmiyor. Ancak yapılan yorumlarda Apple'ın çoklu pencere özelliğine iOS 9'da yüksek ihtimalle yer vereceği belirtiliyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri olarak da 12.9 inç'lik (yeni raporlarda 12.2 inç deniliyordu) iPad Pro. Çoklu pencereye dair bazı ipuçları iOS 8'de de ortaya çıkmıştı, ama iOS 8 bu özellik olmadan yayınlandı.


Birkaç öngörü raporuna göreyse Apple, çoklu pencere özelliğini iOS 9'a değil. Gelecek sene çıkartacağı büyük iOS 8 güncellemesine saklıyor. Şimdilik ilgili gelişmeler bu kadarla sınırlı. Ancak yeni bir rapor yayınlanır veya bilgi gelirse sizlerle paylaşacağız.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İos 9'da Çoklu Pencere Özelliği Olacak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement