Keban'da Öğrenciler Kendi Yaptıkları Uçurtmaları Uçurdu - Son Dakika
Yerel

Keban'da Öğrenciler Kendi Yaptıkları Uçurtmaları Uçurdu

Keban\'da Öğrenciler Kendi Yaptıkları Uçurtmaları Uçurdu

Elazığ'ın Keban ilçesinde öğrenciler ve öğretmenler uçurtma şenliğinde bir araya geldi.

11.04.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Keban ilçesinde öğrenciler ve öğretmenler uçurtma şenliğinde bir araya geldi. Şenlikte öğrenciler kendi yaptıkları uçurtmalarını uçurmak için bir birleriyle yarışırken, en güzel uçuran ve en güzel uçurtmayı yapanlara madalya verildi.

Keban ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu'ndaki öğrenciler için okul yönetimi ve öğretmenler tarafından uçurtma şenliği düzenlendi. Mehmetçik Stadyumu'na öğretmen ve velileriyle gelen öğrenciler uçurtmalarını uçurmak için bir birleriyle yarıştı. Uçurtma uçurmaya zaman zaman öğretmenler de katıldı. Atatürk İlkokulu öğrencilerinin yaptığı uçurtma şenliğine katıldıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Taş, "Burası Mehmetçik Stadyumu ve şansımıza rüzgar da var. Öğrencilerimiz uçurtma şenliğinde çocukluklarını yaşamaya başladılar. Biz de çocukluğumuza gittik, uçurtma uçurduk o günleri yad ettik. Bizim çocukluğumuz daha farklıydı. Şimdiki çocukların oturdukları yerde alanlar kalmadığı için okul idaresi, öğretmenler böyle bir organizasyon tertipledi. Biz de şenliğe katıldık" dedi.

Öğretmenler de, okul olarak böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi. amaçlarının okulda sosyal ve kültürel faaliyetler yapmak olduğunu ifade eden öğretmenler, bunlardan birisinin de uçurtma şenliği olduğunu kaydetti.

Öğrenciler, böyle bir şenlik olmasından dolayı mutlu olduklarını ve doyasıya uçurtma uçurduklarını söyledi. Uçurtmalarını en yükseğe, en güzel uçuran öğrencilerden Kenan Sevinçek ile en güzel uçurtmayı yapan Seval Ilgın Erbil'e madalya verildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keban'da Öğrenciler Kendi Yaptıkları Uçurtmaları Uçurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement