İftar Programlarını İptal Ederek Yardım Yaptılar - Son Dakika
Yerel

İftar Programlarını İptal Ederek Yardım Yaptılar

Aktif Sağlık Sen Elazığ Şubesi, başlattıkları kampanya kapsamında, Elazığ'daki ihtiyaç sahibi 200 aileyle Filistinlilere ve Irak'taki Türkmenlere yardım gönderdi.

23.07.2014 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aktif Sağlık-Sen Elazığ Şubesi, "iftarı evde yapıyoruz, yoksullara ulaşıyoruz" sloganıyla başlattıkları kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

Aktif Sağlık-Sen Şube Başkanı Ümit Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, bu ramazanda tüm iftar organizasyonlarını iptal ettiklerini belirterek, Elazığ'daki ihtiyaç sahibi 200 aileyle Filistinlilere ve Irak'taki Türkmenlere yardım gönderdiklerini belirtti.

Zekat ve fitre yardımlarını da İsrail'in bombaları altında inleyen Filistinlilere ve Irak'taki Türkmenlere yaptıklarını belirten Karataş, "Bu gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi'nin ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diliyoruz. Başta Filistin olmak üzere Irak'ta, Doğu Türkistan'da, Suriye'de ve diğer Müslüman coğrafyasında akan kanın durmasını diliyoruz" ifadesini kullandı. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İftar Programlarını İptal Ederek Yardım Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement