Huzur Sokak'ta Yol Çalışmasına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Huzur Sokak'ta Yol Çalışmasına Başlandı

Huzur Sokak\'ta Yol Çalışmasına Başlandı

Yalova Belediyesi tarafından Hürriyet ve Barış Sokaklarda yapılan yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmalara Huzur Sokak’ta başlandı.

30.06.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediyesi tarafından Hürriyet ve Barış Sokaklarda yapılan yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmalara Huzur Sokak'ta başlandı.

Yalova Belediyesi'nin Hürriyet, Barış ve Huzur Sokağı kaplayan adada içme suyu alt yapısının değiştirilmesi ve yol yapımını kapsayan çalışmalar büyük oranda tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Sokak'ta tamamlanan çalışmalar Barış Sokağa kaydırılmıştı. Buradaki çalışmalarında kısa sürede bitirilip sokağın alt ve üst yapısı değiştirildi. Belediye ekipleri şimdi de şehiriçi minibüslerin geçiş güzergahı olan Huzur Sokak'ta çalışma başlattı. Trafiğe kapatılan yolun parke taşları sökülerek altyapısı da değiştirilecek. Mümkün olan en kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmalar sonrasında dekoratif parke taşlarla kaplanacak olan sokak yeniden trafiğe açılacak.

Huzur Sokağın trafiğe kapatılması sonrasında minibüsler Cumhuriyet Caddesini kullanarak Fatih Caddesine ulaşıyorlar. Bu arada trafik yoğunluğunu azaltmaya çalışan trafik ekipleri ise otomobilleri Barış Sokak güzergahından Hürriyet Sokağa oradan da Fatih Caddesine ulaştırıyorlar. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzur Sokak'ta Yol Çalışmasına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement