Huawei P9, Kirin 950 ve Parmak İzi Okuyucu Desteği ile Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Huawei P9, Kirin 950 ve Parmak İzi Okuyucu Desteği ile Geliyor

Huawei P9, Kirin 950 ve Parmak İzi Okuyucu Desteği ile Geliyor

Huawei çalışanları tarafından sızdırılan bilgilere göre Huawei P9, Kirin 950 yonga setine, kavisli tasarıma ve parmak izi okuyucu sensörüne sahip olacak.

22.05.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz ay bildiğiniz gibi P8 ve P8 Max olmak üzere iki farklı akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmişti. Yeni nesil amiral gemisi ile büyük dikkat çeken Huawei'nin bir sonraki model için kolları sıvadığı söyleniyor. Yeni gelen bilgiler ise Huawei P9'un sahip olacağı donanımlarını ortaya çıkardı.


Huawei'nin fabrikasında çalışanlar tarafından edinilen bilgilere göre IP03 kod adlı Huawei P9 olarak tanıtılması beklenen bir akıllı telefon geliştiriliyor. Gelen bilgilere göre Huawei P9 görünüm olarak selefinden bir hayli farklı olacak. Kavisli tasarımı ve parmak izi okuyucu sensörü ile P9'un, HTC'nin telefonlarına benzeyeceği söyleniyor. Gücünü 16nm üretim süreci gelişen Kirin 950 adlı yonga setinden alacak olan akıllı telefonun, 5.2 inç büyüklüğünde olacağı söyleniyor. Aynı zamanda kameranın Optik Görüntü Sabitleme teknolojili olacağı belirtiliyor.


Öte yandan Huawei P9'un tanıtılması için daha çok vakit olduğunu da belirtelim.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Huawei P9, Kirin 950 ve Parmak İzi Okuyucu Desteği ile Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement