Hizmet-iş Kayseri Şube Başkanı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Hizmet-iş Kayseri Şube Başkanı Çelik Açıklaması

Hizmet-iş Kayseri Şube Başkanı Çelik Açıklaması

İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, “Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

12.10.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınayarak, "Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Bütün halkımızı soğukkanlı ve sağduyulu olmaya, birlik ve bütünlüğünü korumaya davet ediyoruz" dedi.

Başkan Çelik, "Terör saldırıların amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmaktır. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır.

HAK-İŞ ve Hizmet-İş olarak, terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah'tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizmet-iş Kayseri Şube Başkanı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement