Hıncal Uluç'un "Çocuk Fahişe" Fıkrası Tepki Çekti - Son Dakika
Spor

Hıncal Uluç'un "Çocuk Fahişe" Fıkrası Tepki Çekti

Sabah gazetesinde yazarlık ve A Haber'deki "90" programında spor yorumculuğu yapan Hıncal Uluç'un köşesinde yazdığı "Tayland'da çocuk fahişe" fıkrası tepki çekti.

16.09.2014 17:55  Güncelleme: 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medyanın en tanınan isimlerinden Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç'un bugün köşesinde "Tebessüm" başlığı ile aktardığı " Tayland'da çocuk fahişe" fıkrası tepki çekti.

Gazetede basılan fıkra şöyle:

İş adamı, Uzak Doğu'ya gitmişti. Her zamanki Madamını aradı ve hoş bir gece geçirmek istediğini söyledi. Gelen konuk otel odasının loş ışığında soyunup yatak odasına girmişti ki, bizimki kızın hayli genç olduğunu fark edip sordu. "Kaç yaşındasın sen?"

"13" deyince genç kız, adam yataktan fırlayıp pantalonuna davrandı. "Hayrola" dedi genç kız... "Batıl itikatların mı var?"


Hıncal Uluç\'un "Çocuk Fahişe" Fıkrası Tepki Çekti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hıncal Uluç'un 'Çocuk Fahişe' Fıkrası Tepki Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • KAHRAMAN KADINLAR: MANTIKLI BİR ŞEY SÖYLESE ŞAŞARIM!!! BAZI İNSANLAR 70 YAŞINI DA DEVİRSE ADAM OLMUYOR!!! 18 1 Yanıtla
  • Fatih Bey: Evet, islamiyete göre kız ve erkek çocukları bu yaşlarda ergenliğe giriyor. Bu demek değildir ki 10 yaşında sevişip çocuk doğuracaklar. Güya müslümansın, salak salak konuşuyorsun. Bilmiyorsan yorum yapma azizim, zekâ seviyeni öğrenmesin millet. 0 0 Yanıtla

Advertisement