HDP'li Vekiller, Öldürülen PKK'lının Cenazesinde Polisle Tartıştı - Son Dakika
Güncel

HDP'li Vekiller, Öldürülen PKK'lının Cenazesinde Polisle Tartıştı

Siirt'te HDP milletvekilleri, çatışmada öldürülen PKK'lının cenazesi için hastaneninönünde bekleyen polislerle tartıştı.

04.11.2015 21:57  Güncelleme: 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatışmada ölü ele geçirilen teröristin cenazesini beklemek için hastaneye gelen Siirt HDP Milletvekilleri Kadri Yıldırım, Besime Konca ve Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, hastane önünde fazla polisin bulunmasına tepki gösterdi.

"SİZ DEVLETİN VEKİLİSİNİZ"

Polis amiri de, "Devletin aleyhinde, devlete kusur çıkarmış adamın cenazesine gelmişsiniz, siz devletin vekilisiniz Türkiye geneli vekilsiniz" diyerek, devlet aleyhine slogan atılırsa müdahale edeceklerini, alkış yapmaması, devlet aleyhine slogan atmaması durumunda bir daha ki sefere bu kadar güvenlik önlemi alınmayacağını söyledi.

"DURUP DURURKEN Mİ VURULDU"

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ın da "Ama bir vatandaşta öldürüldü" demesi üzerine polis amiri, "Durup dururken mi vuruldu, cami avlusunda mı vuruldu?" diye karşılık verdi.
Polis amiri daha sonra HDP milletvekili Kadri Yıldırım'a dönerek, "Öldürülen terörist dağda belli etaplardan geçerek Van'dan Siirt'e geldi. Acımız büyük Allah'tan arkadaşımız ayaklarından vuruldu. Bu adam terörist. Mesleğimin bittiğini de bilsem gereğini yaparım" dedi.

ARBEDE YAŞANDI

Daha sonra öldürülen PKK'lının cenazesi morgdan çıkartıldığı sırada, bir grubun slogan atması üzerine güvenlik güçleri ile grup arasında arbede yaşandı. Polis, grubun hastaneden çıkışlarına izin vermedi. Daha sonra serbest bırakılan grup, cenazeyi alarak Siirt- Kurtalan karayolu üzerinden Van'a gitti.

HDP\'li Vekiller, Öldürülen PKK\'lının Cenazesinde Polisle Tartıştı

Son Dakika Güncel HDP'li Vekiller, Öldürülen PKK'lının Cenazesinde Polisle Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (137)

  • türk: Helal olsun müdürüm sizin gibi emniyet mensupları olduğu müddetçe bu memleketin sırtı yere gelmez ALLAH ın izniyle 154 21 Yanıtla
  • Zozomo: Yaşasın selo Başkan 20 121 Yanıtla
    vatan.hayini: Senin baskanina hoplayam sulelesine 1 0
  • helal olsun polisime: ANCA GİDERSİNİZ KANDİLE PKK NIN VEKİLLERİ SIRA SİZEDE GELECEK İNŞALLAH 64 12 Yanıtla
  • 29: Acaba böyle müdürler kaldı mı .? Bıraktı mı bu rüşvet çi florasancılar 6 55 Yanıtla
  • 44Malatya: İşte böyle cesur adamlar lazım. Bu ülkenin vekilide terörist cenazesine gitmiş polisin çokluğundan şikayetçi hem kel hem fodul dedikleri bu olsa gerek 55 1 Yanıtla
  • jöh : Açığa alınması yakındır doğru söyleyeni bu ulkede tutmazlar 10 45 Yanıtla
  • türk: Canını yerim amirim baba adamsın 52 1 Yanıtla
  • söylemiçem: Istiyorum ki her gün 10 sehitiniz olsun depremler olsun içtiniz su ve hava zehir olsun 6 42 Yanıtla
  • murat: böyle bir vekili siz avrupada ve amerikada gördünüz mü hayır göremezsiniz çünkü hemen vatana hiyaneten yargılarlar ve vatandaşlıktan atarlar bizde aynısı yapmazsak bu ülkede vatan haini bitmez 33 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement