Hdp Binasına Türk Bayrağı Astılar (2) - Son Dakika
Güncel

Hdp Binasına Türk Bayrağı Astılar (2)

Hdp Binasına Türk Bayrağı Astılar (2)

Toma'nın ÖNÜNE YATTILAR HDP Ortaca İlçe Teşkilatı binası önündeki grubun tüm ısrarlara rağmen dağılmaması üzerine polis, olay yerine takviye ekip ve TOMA istedi.

08.09.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toma'nın ÖNÜNE YATTILAR

HDP Ortaca İlçe Teşkilatı binası önündeki grubun tüm ısrarlara rağmen dağılmaması üzerine polis, olay yerine takviye ekip ve TOMA istedi.

Grup, sokağın girişine yatıp, TOMA'nın girişine engel oldu. Gruptan bazıları da TOMA'ya taş atıp, tekmeledi. Bunun üzerine TOMA geri çekildi. Yaklaşık 5 dakkika sonra Fethiye, Dalaman ve Köyceğiz'den çok sayıda kişi olay yerine gelerek grubun eylemine destek verdi.

BELİNDE İPLE SARKIP, HDP TABELASINI İNDİRMEK İSTEDİ

Grubun içinden bir kişi, binanın çatısından beline bağladığı iple iki kat aşağıda bulunan HDP Ortaca İlçe Teşkilatı binasına inip, tabelasını sökme girişinde bulundu. Ancak, başarılı olamayıp, tekrar çatıya çıktı. Bu sırada aşağıdaki sayıları 350'yi bulan grup, polis barikatını aşıp, tekrar binaya girmek istedi. Bunun üzerine polis, biber gazıyla ve plastik mermi ile müdahalede bulundu. TOMA da su sıkarak grubu dağıttı. Sokak arasına kaçan kalabalığın tekrar parti binası önüne gelmelerine izin verilmedi. Karşıdaki bir binanın çatısına çıkan birkaç kişilik grup ise taş atarak HDP Ortaca İlçe Teşkilatı binasının camlarını kırdı.

Olaylar sırasında göstericiler arasındaki bir kişi, plastik mermi ile gögüsünden, bir polis memuru da atılan taşlarla başından yaralandı. Yaralı gösterici ve polis memuru ambulanslarla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaylar halen sürerken, 4 kişi gözaltına alındı. Bazı esnaf ise olaylar nedeniyle kepenk kapatmak zorunda kaldı. - Polis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hdp Binasına Türk Bayrağı Astılar (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement